HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Hy Het My Beskuldig Dat Ek My Eie Minnaar Het”

♕ Belofte van vandag: “Kom, almal wat dors is, kom na die water toe, selfs ook dié wat nie geld het nie, kom, koop en eet; ja, kom, koop sonder geld en sonder om te betaal, wyn en melk.” Jesaja 55:1

Kristin, hoe het jou herstel eintlik begin?

In Oktober verlede jaar het my man die huis verlaat weens al die meningsverskille wat ons gehad het. Daar was ‘n gedurige bakleiery en ons was elke dag meer verwyderd van mekaar. Al was ek uitgeput, het ek geweet dat ek steeds baie lief was vir my man. Voor hy weggegaan het, het ek hom gevra om te bly, om weer te probeer, maar hy was vasbeslote om uit te trek

Van die begin af het God my gelei om te veg vir die herstel van my huwelik, verskeie kere in moeilike tye. Toe het ek eendag op die internet gesoek op soek na verhale oor herstelde huwelike en na mense in dieselfde situasie as ek. Terwyl dit gebeur het, het die Here my gelei na die boek "Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel ", wat 'n seën wat op daardie dag in my lewe gekom het! 

Ek was vantevore oortuig dat ek baie foute met my man gemaak het, maar na die lees van die boek was ek heeltemal seker dat ek die Woord van God as vrou heeltemal verwaarloos het, dat ek baie ver van die Here af was en dat alles wat gebeur het, was God se plan vir ons lewens. Deur die boek deur te lees en later die kursusse te volg (wat ek terloops aanhou doen), het ek begin om ' n Wyse Vrou te wees, om die Here meer en meer te soek en my man sonder woorde te wen. Ek het baie glipsies gehad, maar God was altyd daar langs my om my op te lig en te lei. Die moeilikste ding vir my was om te leer om hom te laat gaan sonder om agter hom aan te hardloop, maar die Here het my geleer en my gehelp om tevrede te wees.

Kristin, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom van harte gesoek het? 

Die Here het my geleer om meer en meer te bid, en ek het Hom gevra om die vrou, moeder en eggenoot te word wat Hy wil hê ek moet wees. Ek het myself totaal in die hande van God oorgegee, en Hy werk nog steeds baie in my lewe. PRYS GOD, want ek weet dat die werk in my en my lewe nog nie voltooi is nie. Ek wil hê dat God my totaal verander en wil bowenal elke dag nader aan my Hemelse Man wees. God het my 'n sagmoedige en stille gees gegee, geduld om te wag, krag om die pyn te oorkom, nederigheid en sagmoedigheid om stil te bly en geloof om die reis voort te sit.Kristin, watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), het die Here jou tydens hierdie verhoor geleer? 

Ek het my daartoe verbind om elke dag die Psalms en Spreuke te lees, ek het die hele boek,  Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel,  gelees en toe ek klaar was, het ek weer begin. Dieselfde met die kursusse, ek het begin met kursus 1, toe 2, toe 3, toe het ek na die Oorvloedige Lewe - reeks oorgegaan . Ek wil soveel moontlik absorbeer. Ek het geleer watter soort vrou kosbaar is in die oë van God, hoe om onderdanig te wees aan my man om sodoende die Here te eer. Tog is die belangrikste en kosbaarste om op die hoogste plek te wees waar ek wil wees, 'as 'n bruid vir die Here', my Hemelse Man .

“Die Here het toe gesê: ‘As jy jou woorde terugneem, sal Ek jou weer in my diens neem. As wat jy sê, waarde sal hê en nie onsin sal wees nie, sal jy weer namens My kan praat. Die mense moet jóú volg, nie jy vir hulle nie.’” (Jer. 15:19).

Wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het, Kristin?

Die moeilikste oomblikke was toe my aardse man my vertel het dat hy niks meer vir my voel nie, en toe kom ek agter dat hy al genoeg kry van ander vrouens, nie een nie, maar verskeie. God het my gehelp om elke probleem te bowe te kom en my die selfversekerde hart gegee wat ek nodig gehad het om voort te gaan, verby die stryd wat teen my kom, sonder om moedeloos te wees.

Kristin, wat was die “keerpunt” van jou herstel?  

As 'n vriend en gebedsgenoot het ek ooreengekom dat wanneer elke vrou in my man se lewe kom, dat God nog kragtiger sou optree deur sy hart na my te rig, wat presies gebeur het.

Vertel ons HOE dit gebeur het, Kristin? Het jou man net by die voordeur ingestap? Kristin, het jy vermoed of kon jy sien dat jou herstel naby was? 

Die vrou by wie hy gebly het, was eintlik 'n hoërskoolvriendin. Sy het gekom en ongeveer twee weke by hom deurgebring, toe gaan hy weer by haar woon. Terselfdertyd het my man van tyd tot tyd teruggekom en my geneentheid betoon en selfs weer jaloesie uitgespreek en my beskuldig dat ek my eie minnaar het (terwyl ek in werklikheid 'n minnaar gehad het hehehe). Daardie dag het ek die Here gevra wanneer my man sou terugkom, en ek het gehoor hoe God sê dat Hy sy hart terugdraai. 

Destyds het my man nie eens meer in ons huis ingekom nie, hy was altyd kwaai en hard met my, en net toe hy die gelukkigste was, omdat die ander vrou by hom by sy moeder was, was dit toe dat God sy hart gedraai het om net my te wou hê. Op 'n Saterdag tydens 'n besoek aan ons dogter het hy my vertel dat hy die middag die ander vrou na die treinstasie sou neem, dat hy haar gevra het om weg te gaan en nooit weer met hom in verbinding sal tree nie. Toe voordat ek besef wat gebeur, trek hy my nader en gee my 'n soen. 'n Soen soos hy my nog nooit vantevore gegee het nie. Van toe af het ek net gesien hoe die Here alles bestuur in ons herstel vir sy terugkeer huis toe. 

Nog 'n versoek wat ek in my gebede aan die Here gerig het, is dat hy hom eers tot die Here sou wend voordat hy na my terugkeer, omdat hy nog nie 'n Christen was nie. Die dag nadat hy my gesoen het, is hy op uitnodiging van 'n vriend kerk toe. Hy het vir my 'n boodskap gestuur en my uitgenooi na die volgende week se diens om te vra of ek saam met hom sou gaan. Hoe wonderlik en getrou is God tog nie! Op die Maandag die volgende week was my man al weer by ons huis, uitgepak en hy was anders! Vandag kan ek sê wat ek nog altyd gedroom het sou gebeur, "Wat my en my huis betref, ons sal die Here dien" !!!

Kristin, sal jy enige van ons hulpbronne aanbeveel wat jou gehelp het?

Ek beveel alles aan om eerlik met jou te wees. Ek glo nie dat ek nie al die hulpbronne op die webwerwe benut het nie. Alles is gratis en dit herinner my net aan die belofte in Jesaja 55: 1 “Kom, almal wat dors is, kom na die water toe, selfs ook dié wat nie geld het nie, kom, koop en eet; ja, kom, koop sonder geld en sonder om te betaal, wyn en melk.”

Om mee te begin, beveel ek die boek " Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel" aan en koop dit in pakkette van 25 as deel van my offergawe om aan vroue wat ek hoor moeilikheid het in hul huwelike te gee, en vertel hoe dit my oë oopgemaak het vir die waarheid en my hoop gegee. Ook 'n Wyse Vrou wat ek nog sal lees. Ongeag waar enige vrou begin, ek weet reeds dat dit vir ons elkeen 'n seën is, ongeag ons huwelikstatus, om van die kursusse by RMI gebruik te maak .

Kristin, sal jy belangstel om ander vroue aan te moedig? 

Ja

Hoe dit ook al sy, Kristin, watter soort aanmoediging wil jy ten slotte by vroue laat?

Soek, vertrou en glo in die beloftes van die Here. Al die materiaal het my baie gehelp en ek is seker dat dit baie ander vroue sal help, maar om in gemeenskap met Hom te wees en altyd na Sy stem te luister wat my lei, liefhet en versterk, het my die moed gegee om voort te gaan op my reis. Mag die Here die hoofdoel van jou lewe wees, en alles rondom Hom sal vir jou ten goede meewerk. Amen !!!! Soek en word geseën deur HOM wat mooi en perfek is!!! My Liefde ek word jou elke dag liewer vir U !!

Vind meer aanmoediging en om die hindernisse van #Laat Gaan en #Sagmoedig en Stil te oorkom, klik op die #TAG wat gekoppel is aan die Herstelde Huweliksgetuienisse.

Bewaar onder Hashtags #: VOL, tiendes, sag en stil, laat gaan, HHG

Wil jy nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 7 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU HUWELE HERSTEL? As jy of jou man terug is huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis.