My Droom Werk Met My Droom Salaris

♕ Belofte van vandag: “Aan Hom wat deur sy krag wat in ons werk, magtig is om oneindig meer te doen as wat ons bid of dink” Efesiërs 3:20

Geagte dames, tiendes in my land is absoluut nie gewild nie. In die kerke praat niemand daaroor nie en ek het niemand geken wat tiendes betaal nie. Toe ek die RMI- boek gelees het, was dit een van die redes toe ek die boek weggooi en ophou lees.

Vir 7 jaar in Maart gaan ek vir 'n seisoen na Spanje werk en in November kom ek terug na Slowakye (SR), altyd met die doel om in SR te bly, om werk te vind en my daar te vestig. Ek het CV's gestuur, na onderhoude gegaan, maar baie daarvan was onsuksesvol en my hoop op 'n goeie werk in SR was vir altyd verwoes. Hierdie proses om 'n werk te soek, was vir my 'n nagmerrie al voor my aankoms in SR. Ek het baie tyd daarmee verloor en aangesien ek geen keuse gehad het nie, het ek 'n werk geneem volgens my begeerte en met 'n lae salaris. Ek is opgelei en voor alles aan die gang was, was ek van plan om die werk in die eksamentydperk te verlaat en terug te gaan na Spanje. Dit was elke jaar vir 7 jaar so na my universiteitstudie en vir 4 jaar het ek my man saamgeneem. Toe ek vir onderhoude was, het ek in my verbeelding hulle vertel oor die motiverende salaris, en in myverbeelding het ek vir myself gesê dat ek in SR sal bly as hulle my dit aanbied. Maar natuurlik het niemand my dit aangebied nie.

Maar die laaste jaar was anders. Dit was vir my al die tweede jaar wat ek Restore Ministries International materiaal bestudeer het. Na nog breuke was die beginsel van tiendes vir my geen probleem meer nie. In Oktober het ek weer 'n bietjie vrees gehad toe ek my die prosesse van onderhoude voorgestel het, maar hierdie keer was dit regtig anders en ek is seker as gevolg van die tiende. Ek het 'n advertensie van my droomwerk in SR, geleentheidsbestuurder, gevind, en julle sal nie glo nie, maar ja, hulle het my motiverende salaris aangebied. Ek het my CV daarheen gestuur. Na 2 weke bel hulle my die volgende dag vir onderhoud. Wel, ek was nog in Spanje, en ek het hulle gevra om dit via Skype te maak. Hulle was nie opgewonde nie, maar wel die uitgesondering gemaak. My indruk uit die onderhoud was dat hulle my nie sal aanvaar nie, maar die volgende dag het hulle my gebel, en wel die werk aangebied, dadelik as ek terugkom.

Dus, voor my aankoms het ek al my droomwerk met my droomsalaris gehad. Terloops, ons het vinnig die woonstel 10 minute van my werk af gevind.😊 Geen vrees meer nie, geen nagmerries meer nie, geen verlore tyd meer nie. Dankie my Liefde vir die opsie en belofte van tiende !!!

Daarbenewens het my man terselfdertyd ook na werk gesoek, maar hy het destyds geweier om tiendes te gee. Hy het onderhoude bygewoon en al het dit goed gelyk, het hulle hom nie geneem nie. Eers toe ons oor tiende gesels het, het ek vir hom gesê dat dit, in my geval met hierdie werk, seker was danksy tiendes en dit het hom gemotiveer. Nee, nie om dit wat ek gaan sê vals of te goed te laat klink nie, binne een week sedert hy tiende gegee het, het hy ook sy werk gekry. Hy is daar tot nou toe en baie tevrede! Loof die Here !!!😊

“Bring die volle tiende na die voorraadkamer toe sodat daar iets te ete in my huis kan wees, en toets My hierin, sê die Here die Almagtige. Toets My of Ek nie die vensters van die hemel vir julle sal oopmaak en vir julle reën sal uitgiet, meer as wat julle kan gebruik nie.” Maleagi 3:10

Ek wil al die dames aanmoedig wat huiwer oor tiendes; of jou inkomste laag of hoog is, gee dit vir God !!! Miskien het jy baie min en sê jy dat jy nie kan gee nie, maar hiermee stop jy baie hoër inkomste en beroof jy God en aan die einde ook jouself !!!

Soos Erin verduidelik, het Hy nie ons geld nodig nie, alles behoort in elk geval aan Hom! Hy het ons hierdie beginsel gegee om Hom te toets en om ons seëninge te gee. Moet dit dus nie misloop nie!😊

“Aan Hom wat deur sy krag wat in ons werk, magtig is om oneindig meer te doen as wat ons bid of dink” Efesiërs 3:20 - Hy is die Een wat ons drome laat waar word en nog baie meer !!!

“Bring die volle tiende na die voorraadkamer toe sodat daar iets te ete in my huis kan wees, en toets My hierin, sê die Here die Almagtige. Toets My of Ek nie die vensters van die hemel vir julle sal oopmaak en vir julle reën sal uitgiet, meer as wat julle kan gebruik nie.” Maleagi 3:10

Dit is so waar.

~ Anissa in Slowakye
Volg  #Anissa Follow #Anissa
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.