Voorbereiding Vir My Baba

♕ Belofte van vandag: “Ek sal die Here altyd weer prys, sy lof sal altyd op my lippe wees. Ek sal die roem van die Here sing; dié wat swaar kry, sal dit hoor en daaroor bly wees. Sing saam met my oor die grootheid van die Here en laat ons saam sy Naam prys.” Psalms 34:2-3

Ek wil graag my Hemelse Man, Erin en die bediening bedank vir al die seëninge wat ek ontvang het uit hierdie 30 dae lesse in hierdie boek. Toe ek hierdie bediening vir die eerste keer deur Atarah gevind het, was ek nie soos ek nou was nie, en dit het op die regte tyd gekom omdat ek 'n moeilike tyd in my lewe deurgemaak het. Ek het hier baie geleer, meestal word die dinge wat ons hier leer nie in kerke verkondig nie en daarom vergaan ons weens gebrek aan kennis. Ek wil baie dankie sê my Liefde dat U my as U bruid vergewe en aanvaar het en ook vir al die dinge wat U vir my doen. Gedurende die tyd wat ek swanger was met my vierde kind, is twee van die bruide gelei deur ons Hemelse Man om my te help met die voorbereiding vir my baba. Ek sal vir ewig dankbaar wees vir die hulp.

Ek wil graag vroue aanmoedig wat deur 'n huwelikskrisis gaan om hierdie boek te lees. Dit is lewensveranderend.

Dit is hier waar jy kan sien hoe die Here die onmoontlike situasie verander in 'n moontlike. Hier het ek geleer om die Here te vertrou in al my situasies.

Voordat ek hierheen gekom het, het ek die hoop in my huwelik verloor, want my voormalige man het my swangerskap verwerp en dit het gebeur toe ek gedink het my huwelik is herstel, maar dit was toe die haatmuur groot was. Hy het my skaam gemaak omdat ek vir hom swanger geword het en hy het weggeloop en nooit weer teruggekyk nie. Ek is dankbaar vir hierdie bediening en wat ek hier leer wat my help om te weet dat die Here daarna streef om my lief te hê en my guns te betoon. Hierdie boek het my denke in die lewe verander.

My Hemelse Man, ek bedank U dat U my na hierdie bediening gelei het. U is wonderlik vir alles wat U vir my en my gesin doen.

Ek wil graag 'n vrou aanmoedig om nie moed te verloor in die soeke na God nie en om uit hierdie boek te leer, dit sal jou lewe verander.

~ Nomuula in Zambië,
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.