HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Die Droom Wat Ek Gedink Het Is Dood — Het Hy Lewendig Gemaak!!”

♕ Vandag se belofte: “Moenie bang wees nie, jy sal nie weer in die skande kom nie, moenie so verleë daar staan nie, jy sal nie weer verneder word nie. Jy sal die skande uit jou jong dae vergeet en nie meer dink hoe jy verneder is toe jy 'n weduwee was nie.” JESAJA 54:4

Malena, hoe het jou herstel eintlik begin?

Liewe bruide, dit is met groot vreugde dat ek hier is om aan julle te vertel dat ek sedert die begin van die jaar herstel is. Vergewe my vir die vertraging met die indien van my getuienis, want ek weet hoe belangrik dit is om die getuienisse te lees . Die getuienisse het my aangemoedig om voort te gaan, my fokus op my Hemelse Man te vestig en toe kon ek nie my eie inhandig nie! As gevolg van die skielike verandering, die totale verandering in my lewe, gebrek aan internettyd met 'n man by die huis (soos hulle ons waarsku, sal gebeur) en die fout wat ek gemaak het toe ek die kursusse gestaak het (nou is ek terug met 'n nuwe, meer intense fokus op Hom en is vasbeslote om hier te bly !!), is die rede waarom ek julle almal gefaal het en my getuienis tot nou toe nie gestuur het nie. Maar prys die Here  dat ons Hemelse Man so lief is vir ons dat Hy ons vergewe as ons eenvoudig vra en ons kans op kans gee om dit reg te kry. U genade is elke oggend nuut en het geen einde nie. Halleluja !!!🙂

Nadat ek en my aardse man langer as agt jaar uitmekaar was, het my aardse man my in Januarie uit die bloute gebel en gesê dat hy na ons (ek en ons 4 kinders) wil terugkeer. Ek het destyds by my ma gewoon en hy het by sy ma gewoon (nadat baie ander vrouens deur sy lewe gegaan het). Daarom het ons besluit dat ons by my skoonma moes bly en sodoende nie huur sou betaal nie, nadat my man gesê het dat dit tyd is om ons droomhuis te begin bou, 'n nuwe huis waar ons weer 'n nuwe begin kan maak. Ons het reeds die grond gekoop en die droom wat ek gedink het dood en weg is, het Hy weer lewend gemaak !!

Malena, hoe het God jou situasie verander terwyl u Hom met jou hele hart gesoek het? 

Nadat ek vir altyd by RMI was, het ek uiteindelik besluit om op te hou om aan my 'droom' van 'n herstelde huwelik vas te hou. Ek het nooit laat gaan nie . Ek het gesê dat ek dit gedoen het, maar ek het my aardse man in my hart vasgehou en God het dit geweet. Toe ek eendag eenvoudig alles aan my Hemelse Man gegee het , kon ek nie meer sonder Hom leef nie, soos wat soveel getuig Hy in hul lewens was. Hy het my Eerste Liefde geword, my Alles, my Voorsiener, my Trooster, my Verlosser wat my van myself en my selfsugtige begeertes sou red. Die Beminde van my siel. Elke keer as iets my ontmoedig of seergemaak het, sou ek dit alles aan Hom gegee het. Ek sou by Hom huil en rus in sy arms van liefde. Toe die pyn so sterk was dat ek nie eens met Hom kon praat of Hom kon hoor nie (want net soos Erin sê dinge gaan warm word as jy naby kom) het ek vir Hom liefdes liedjies gesing en Hy het my omring — o, wat 'n soete Teenwoordigheid het ek in gebad!!! Toe Hy al was wat ek kon sien, kon ek nie meer my swaarkry sien nie, maar het net deur geloof gekyk, deur Sy oë.

Ek het beslis niks meer vir herstel omgegee nie, omdat ek werklik in my hart geweet het dat dit nie saak maak nie, want ek het gehad Wie ek wou hê en vir Wie ek geleef het - dit is wanneer alles ten goede meewerk vir diegene wat God liefhet. Dit is toe alles in my lewe verander het.

Een ding is seker, ek is lief vir my Hemelse Man vir wie Hy is, nie vir wat Hy my kan gee nie, nie meer nie !!!!!!! 

As ek dink aan hoe lank ek vasgehou het, die hoofbeginsel van laat gaan ignoreer het, om te dink dat ek aan my droom kon vashou, my belofte van 'n herstelde huwelik, terwyl ek die regte pêrels misgeloop het (soos daardie storie wat ek êrens op 'n lofverslag of les gelees het).

Watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), Malena, het die Here jou geleer tydens hierdie beproewing? 

Ek het geleer dat ek nie onderdanig aan my nuwe Man was soos wat ek moes wees nie. In plaas daarvan het ek besef dat ek in geestelike owerspel was, my herstel, my vervreemde man, was albei bo my Hemelse Man in my hart.

Ek het geleer dat ek 'n lieflike, vriendelike, deugsame vrou moet wees en moet ophou om my voor te doen. Ek het vir almal (insluitend myself) gesê dat ek alles doen, al die beginsels volg, terwyl ek diep binne my, geestelike owerspel gepleeg het. Hierdie ministerie was God se hulpmiddel om my op hierdie reis te onderhou en my te leer om alleenlik Syne te wees. Hulle gee nooit op  wat belangrik is nie. Ek weet dat hulle baie vroue kry wat hulle hierop aanval, en dit is geen wonder nie. Dit is lewensveranderend om Sy Bruid te word . Almal wil hul man terug hê, maak nie saak wat hulle moet doen nie. Maar om dit op SY manier te doen, met SY prioriteite, beteken dat jy jouself opstel vir vyandige aanvalle en leuens om jou te probeer keer.

Wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het, Malena?

Daar was soveel gedurende die afgelope 8 jaar. Die moeilikste was waarskynlik toe ek van 2 ander vroue gehoor het wat my man swanger gemaak het. Later het ek uitgevind dat hulle jok (alhoewel hulle syne kon gewees het). Die ander wat ek deurgemaak het, was toe my jong tienerseun die naweek saam met sy pa deurgebring het en regtig stil teruggekom het. Nadat hy ingestem het om my vir hom te laat bid, het hy my vertel dat hy gesien het hoe sy pa een van die ander vroue soen. Hy was letterlik siek op sy maag. Destyds het ek gedink dat ek nooit sou kon vergewe wat hy gedoen het nie. Na 'n paar maande weg van my Hemelse Man, omdat ek nie Sy teenwoordigheid gevoel het nie (omdat ek nie vergewe het nie), het ek besef dat daar geen uitweg was nie, tensy ek vergewe. Toe vind ek Erin se waarheid "net God alleen kan vergewe," toe sy verduidelik het hoe sy haar man vergewe het. Hoe ons net onsself moet wees by die Here, Hom moet vertel hoe ons voel, dat ons nie wil vergewe nie, dat hy nie verdien om vergewe te word nie ... vertel Hom net alles en sê dan: "U moet doen dit, ek gee oor" en dan was die las onmiddellik gelig. Ek het ook 'n paar keer teruggeval en moes dit herhaal, maar elke keer het ek so skoon gevoel, so vreedsaam.

Malena, wat was die “keerpunt” van jou herstel?  

Met dagbreek het my man vir my 'n SMS gestuur vanaf sy selfoon. Op hierdie stadium het hy amper heeltemal opgehou om met my te praat. As hy wel 'n sms gestuur het, was dit om kwaai, harde woorde van minagting uit te spoeg om my seer te maak (dit was omdat ek nie laat gaan het nie) en toe sê hy dat hy desperaat is en gevra dat ek nie op hom moet opgee nie, dat hy my liefhet, om asseblief nooit op te hou om vir hom te bid nie en my te smeek om vir hom te wag. Hy het 'n paar uur later 'n SMS gestuur om te vra dat ek asseblief nie iemand anders kry nie (ek het nie op sy eerste teks geantwoord nie). Dit is toe dat hy my vertel dat hy gedroom het dat ek van geluk straal omdat ek verlief is op 'n ander man, 'n man wat goed na ons kinders omsien en in al ons behoeftes voorsien. Hierdie nuwe man in my lewe het my so goed versorg dat hy swetend en bewerig wakker geskrik het, desperaat om uit te vind en toe stuur hy vir my 'n sms-boodskap.

Ons Hemelse Man het so 'n sin vir humor en het vir my aardse man ‘n droom gestuur wat hom laat voel het hy verloor my, wat tog absoluut waar was! Die hele draai van gebeure het gebeur toe die Here my Hemelse Man en eerste liefde was!! Die oomblik toe ek eerlik was, dat herstel nie meer saak maak nie. Toe ek eerlik en werklik gelukkig was met my lewe soos dit was, sonder my aardse man, was toe God gesien het dat ek gereed was om my huwelik te herstel!! Die oomblik toe ek nie meer hersel wou gehad het nie, toe ek op my Hemelse Man begin fokus as die belangrikste in my lewe. Ja, dit was die keerpunt, toe ek nie meer aan iets of iemand anders gedink het nie en ek net my Hemelse Man wou hê !!!!!

Vertel ons HOE dit gebeur het, Malena? Het jou man net by die voordeur ingestap? Malena, het jy vermoed of kon jy sien dat jy naby aan herstel was? 

Ek kon in 'n miljoen jaar nie gedink het dit was naby nie. Ek dink dit was omdat ek nie meer omgegee het nie, daarom kon ek nie die tekens sien nie. Sonder om een ​​van die tekens raak te sien, toe hy die SMS gestuur het en later oorgekom het, het hy voor my gestaan ​​nadat ek hom vir jare nie gesien het nie!!! Toe ek nie eers herstel wou hê nie, ek was mal daaroor om alleen saam met my HH te bly. Ek wou tyd alleen saam met Hom hê, liefdes liedjies vir Hom sing, die Woord te oordink en besef dat elkeen Sy belofte was aan my, liefdesbriewe aan my. 

Vandag is ons nou al amper 'n volle jaar saam. Volgende maand vier ons ons herdenking vir die eerste keer in 9 jaar. Ek is 'n nuwe vrou en hy is 'n nuwe man, eggenoot, vader, seun, broer. Stel jou voor, 'n nuwe man en ek weet dat die beste nog moet kom. Ek kan net DANKIE, DANKIE, DANKIE sê vir my Hemelse Man, vir Erin, vir al die bedienaars en vir elkeen van julle wat voortgegaan het om julle lof en liefde vir Hom te deel!!!! Hy het julle almal gebruik om vir my 'n nuwe lewe te gee!

Sou jy enige van ons hulpbronne aanbeveel wat jou gehelp het, Malena?

Ja. Begin u dag met daaglikse aanmoediging, neem een ​​van die kursusse, lees Psalms en Spreuke. Die belangrikste is om te weet hoe om die oorvloedige lewe met jou Hemelse Man te lei .

Malena, sou jy belanstel om ander vroue aan te moedig?

Jaaaaa! Ja ek sal! 

Hoe dit ook al sy, Malena, watter soort aanmoediging wil u ten slotte by vroue laat?

Kyk net na Hom. Hou jou Hemelse Man as jou belangrikste en enigste fokuspunt. Laat gaan van herstel, jou aardse man en alles wat jy aanhang. Jou lewe is Syne. Wat lyk soos 'n eindelose woestyn, sal skielik verander in strome in die woestyn sodra jy ophou om te ignoreer wat jy weet jy moet doen. Laat hierdie ministerie jou leer om van Hom afhanklik te wees en Sy perfekte en aangename wil vir jou, jou gesin en jou huwelik, uit te leef. Vertrou Hom en volg ALLES in hierdie minsterie omdat dit 100% op die Woord gebaseer is. Luister na geen leuens, gerugte of iets anders wat bedoel is om te steel wat Hy vir jou het nie!

 

Wil u nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 7 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU HUWELE HERSTEL? As jy of jou man terug is huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis.