My Hemelse Man Het My Genees

♕ Belofte van vandag: “Ek het in my angs gedink: Dit is klaar met my, selfs U het my verwerp. Tog, U het geluister na my gesmeek toe ek na U om hulp geroep het.” Psalms 31:23

Ek wou net my liefde en beskerming van Hemelse Man aan my en my familie deel. My aardse man en ek het 'n paneelkloppers, en aangesien ons as 'n noodsaaklike onderneming beskou word, het ons sedert die pandemie net 2 weke gesluit. Alhoewel ek soveel as moontlik van die huis probeer werk het, ek behartig die meeste van die kantoorwerk, het ek baie meer ingegaan as voorheen. Ons het 2 addisionele werknemers en werk baie nou saam met my man. Wel op 'n Maandag het een van die werkers vir my man gesê dat hy Sondag sleg begin voel het, dat hy tydens die middagete geen smaak gehad het terwyl hy geëet het nie. My man het hom gestuur om getoets te word. Daardie Woensdag het ons die nuus gekry dat hy positief met Covid getoets het. Wel, op daardie stadium was my aardse man op gereedheidsgrondslag en die volgende dag moes ons albei die hele fasiliteit en elke motor in ons besit baie diep skoonmaak.

Terwyl ons tuis was, was ons in kwarantyn geplaas en die tyd gegee om te kyk of daar enige simptome by ons huis is. Terwyl ek geslaap het, het ek in die middel van die nag gevoel hoe my liggaam ril en ek het vreemd gevoel. Toe ek my oë oopmaak, bly ek stil in die bed en praat met my Hemelse man, wat gaan aan? Ek is gelei om uit die kamer te sluip en na 'n ander te gaan om alleen met Hom te wees. Dames, dit is moeilik om te verduidelik wat ek gevoel het. Dit was surrealisties en ek onthou hoe my liggaam so swak was dat ek net op die vloer gelê het en my liggaam aan my Hemelse man oorgegee het. Ek deel my hart dat ek van Hom is en dat Hy volle beheer het oor wat ek ervaar en my vertroue, ongeag wat die resultaat in Hom was. Ek moet erken dat daar soveel dinge by my opgekom het, en om die waarheid te sê, sommige was "slegter scenario's", maar deur dit alles sou ek elke keer my gedagtes oorgee, Ek het vrede gevoel om te weet dat ek Sy skip is wat bereid is om Sy wil uit te leef. Toe trane uit my oë rol, voel ek asof ek uit my liggaam opgelig word en alles wat ek voel, draai na Sy omhelsing en op daardie oomblik voel ek net hoe hy vir my sê: "Jy is genees". Dit was so wonderlik en ek wou nie weggaan nie, maar daarna het Hy my gelei om terug te gaan en te slaap en dit met niemand te deel voordat Hy gesê het dit is tyd nie.

Toe ek Hom vandag vir 'n lofprysing gesoek het, het Hy my gelei om hierdie wonderlike ervaring te deel van hoe Hy my nie net genees het nie, maar ook elkeen van my familielede, die ouer pa van my werker wat by hom gewoon het, en die werker beskerm het, om na 20 dae terug te gaan werk toe en was negatief getoets. Ek weet dat soveel mense in nood is om hierdie virus te beveg, en ek bid vir ons Hemelse man se sorg en genade daaroor. Dit is nie 'n maklike situasie waarin ons leef nie, maar ek is so geseënd om my Hemelse  man as skuiling te hê.

“Ek het in my angs gedink: Dit is klaar met my, selfs U het my verwerp. Tog, U het geluister na my gesmeek toe ek na U om hulp geroep het. Deur u teenwoordigheid beskerm U hulle teen die sameswering van mense. U steek hulle weg vir dié wat vir hulle beskuldig. Aan die Here kom die lof toe, want Hy het sy trou op wonderbaarlike wyse aan my betoon toe ek beleër was.” Psalms 31: 21-23

~  Lota  in Miami
Volg #Lota Follow #Lota
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.