HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Ek Het Gedink Ek Was Die Volmaakte Vrou, ”Hoe Ironies!”

♕ Belofte van vandag: “Die nasie wat aan God gehoorsaam is en wat op Hom vertrou. Gee aan hulle vrede en voorspoed, Here, want hulle het hulle vertroue op U gestel.” Jesaja 26:2-3

☊ HHG Oudio

Lauren, hoe het jou herstel eintlik begin?

Hallo, my naam is Lauren, ek is 40 jaar oud en ek is al amper 14 jaar getroud en ons het geen kinders nie. Ek het in my laat tienerjare, en my man 'n bietjie voor dit, gelowig geraak, maar die oomblik toe ons getroud is, was ons nog nooit afsonderlik of as egpaar baie naby aan die Here nie. Met verloop van tyd het ons toenemend verwyder geraak van alles wat naby is om 'n Christen te wees. Eintlik het ek al hoe verder en verder weggedryf, omdat ek baie trots was en ek altyd gedink het dat ek alles weet en dat ek net van my man afhanklik kan wees, dit wil sê God was 'n blote assistent vir my as ek hulp nodig gehad het.

Aangesien ek heeltemal van die weë van ons Here af weggedryf het, het ek altyd geweet dat ek sou terugkeer vir die pyn of vir die liefde, maar ek het my nooit gedink dat ek hierdie soort pyn sou deurgaan nie, want ek het myself altyd as die "perfekte vrou" beskou en My stinkende gedrag is deurlopend versterk deur almal rondom my. Hoe ironies!

Ek en my man het altyd baie goed oor die weg gekom, met ons verskille en gebreke, wat nooit een van ons gepla het nie. Ons was altyd bedagsaam teenoor mekaar, die model vir baie mense. Maar toe verander dinge en begin hy 'n toenemend vreemde houding teenoor my hê. Hy het baie tyd saam met vriende deurgebring en het altyd naweke laat by die huis aangekom. Een van die naweke het ek omstreeks 07:00 wakker geword en hy het nog steeds nie huis toe gekom nie, en dit was die laaste strooi vir my. Ek het uiteindelik die deur gesluit. Ek was dadelik spyt daaroor en hy het daarin geslaag om in die huis te kom, maar toe is die 'haatmuur' reeds gebou.

Ons het 'n baie ernstige gesprek gevoer en hy het vir my gesê dat hy my nie meer soos vantevore liefhet nie, maar hy het nie erken dat daar 'n ander vrou was toe ek hom gervra het nie. Toe het 'n week verbygegaan en aan die begin van die daaropvolgende naweek het ek gevra waarom hy so vreemd teenoor my optree. Dit is toe dat hy bely dat hy iemand anders ontmoet het en dat hy haar liefhet.

Op daardie oomblik het my perfekte wêreld in duie gestort en kon ek nie glo dat my modelhuwelik verby was nie, ek was immers altyd die perfekte vrou!

Aanvanklik het hy nie die huis verlaat nie, maar van die begin af het God my gewaarsku dat hy sou en dat ek hom moes laat gaan. Dit was ongeveer 'n maand nadat my man oor die ander vrou bely het dat hy besluit het om die huis te verlaat om alleen in 'n woonstel te gaan woon, omdat die ander vrou by haar gesin gewoon het en 'n enkelma was.

Toe my man die huis verlaat, was ek regtig verlore en het ek net vir God gevra om my te laat sterf. In een van daardie dae van algehele wanhoop het ek na die rekenaar gegaan en 'n huweliksherstel in die soekenjin ingevul omdat ek moes weet of daar ander paartjies met probleme in hul huwelike was, omdat ek geglo het dat ek die enigste een was wat die tipe probleem gehad het. In hierdie soektog het ek Restore Ministries International gevind en gou my Huweliks Evaluasie Vraelys ingevul . Toe laai ek die boek, Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel af en begin dit dadelik lees en die gratis lesse doen.’n Paar dae later het ek die boek, ‘n Wyse Vrou gekoop en dit ook gelees.

My wanhoop was so groot dat ek die boeke en lesse verslind het en al die beginsels in my daaglikse lewe begin toepas het. Soveel as wat my huwelik nie herstel kon word nie, het ek geweet dat God my ten minste 'n beter mens sou maak.

Lauren, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom van harte gesoek het? 

Aangesien ek aanvanklik nie verstaan ​​het waar ek verkeerd gegaan het in my huwelik nie, het ek 'n rukkie geneem om te besef dat God my heeltemal net vir Homself wou hê.

Ek onthou dat ek die lesse gelees en gelees het en nie regtig verstaan het ​​wat ek so verkeerd gedoen het nie, en het myself steeds as die 'perfekte vrou' beskou. Al het ek die Bybel gelees, kon ek nie eers verstaan ​​wat God wou hê ek moes doen nie. Ek kon niks meer doen nie, ek het net gehuil en myself die hele tyd 'n slagoffer gemaak.

Die keerpunt was toe ek by God bely het oor al my sorge, vrese en dat ek Hom nooit vir my lewe kon bedank nie. Natuurlik het ek uiters skuldig gevoel vir alles wat ek vir God gesê het, maar Hy het in Sy oneindige goedheid en barmhartigheid my hart verstaan ​​en wou hê dat ek net eg met Hom moes wees.

Dit is toe dat ek Sy teenwoordigheid by my meer en meer begin voel het en selfs Sy stem in my oor hoor fluister het. Baie, baie keer het ek gevoel hoe Sy hand op my skouers my lei.

Ek het dag en nag uitgeroep dat ek wil hê dat Hy my lewe moet verander. Hy het beweer dat Hy wou hê dat ek die wyse vrou moet wees waaroor in Sy Woord geskryf is.

Lauren, watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), het die Here jou geleer tydens hierdie beproewing? 

Ek het die lesse en die Woord van God so ernstig opgeneem dat ek al die beginsels gebruik het, maar wat ek gebruik het en nog steeds vandag die meeste in elke situasie in my lewe gebruik, is 'laat gaan’. My genade, om te laat gaan was nie maklik nie en dit was baie geleidelik. Ek was nog altyd uiters nuuskierig en natuurlik het die vyand dit baie graag gebruik teen my en gesê dat dit nie verkeerd sou wees om hier of daar te snuffel nie.

‘n Ander beginsel wat ek baie gebruik het, was vas, want ek moes regtig leer om op God alleen te vertrou. En natuurlik het ek geleer om sonder ophou te bid en waak soos die Woord in Matteus 26:41 sê: “Waak en bid, sodat julle nie in versoeking kom nie. Die gees is gewillig, maar die vlees is swak ”

Lauren, wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het?

Ek kan nie sê dat ek 'n moeiliker oomblik as enige ander gehad het nie, want vir my was my hele HR 'Herstel Reis' moeilik. Ek het van almal af weggebly, insluitende familielede wat ek geweet het my herstel reis sou ontwrig. Daarom was ek te alle tye heeltemal in die teenwoordigheid van God en my Hemelse Man.

Dit was dus gedurende daardie 4 maande wat my Herstel Reis geduur het, wat God my die hele tyd onderhou het en ek geleer het om net van Hom afhanklik te wees.

Lauren, wat was die “keerpunt” van jou herstel?  

Ek kon die "keerpunt" nie heeltemal uitpluis nie, maar ek onthou dat ek altyd gebid het om God te vra, uit te roep, te smeek hoeveel ek wil verander en net afhanklik van Hom wil wees en niemand anders in my lewe nie, ongeag of my huwelik herstel word of nie.

Lauren, vertel ons HOE dit gebeur het? Het jou man net by die voordeur ingestap? Lauren, het jy vermoed of kon jy sien dat jy naby aan herstel was? 

My verjaardag is vroeg in Maart en my man wou dit saam met my vier soos altyd. Hy het 'n afspraak met my gemaak en my soort van gevra om saam met hom uit te gaan (alhoewel ek dit destyds nie as uitgaan beskou het nie).

Sedert die dag wat hy besluit het om die huis te verlaat, het ons mekaar nie een keer gesien nie, en hy het deur sy familie en 'n gemeenskaplike vriend gehoor dat ek 'baie verander het'. Voordat dit alles gebeur het, was ek altyd baie broos en vir alles uiters afhanklik van hom.

Dit is toe dat ons 'n tyd bepaal het om by die restaurant te ontmoet, en hy was baie beïndruk toe hy my sien. Ondanks die feit dat hy geweet het dat ek baie ly, het hy verstaan ​​hoe moeilik dit vir my was. Ek wil hê dat jy moet weet dat ek nie meer 'n trotse vrou was nie, en ek het nooit die eer gevat vir wie ek geword het as hy hom verwonder het aan die een of ander verandering in my nie. In plaas daarvan het ek elke keer net duidelik gemaak dat alles wat hy sien en waarneem net die werk van ons Here, my Nuwe Man, was .

Aan die einde van die ete het hy gesê dat hy wil terugkeer huis toe, maar hy het nog nie sy situasie met die ander vrou opgelos nie en dat hy eers weer sou terugkeer as hy alles afgehandel het, want ek verdien om hom volledig te hê. Maar dit is duidelik dat God ander planne gehad het, want die volgende dag het my man my gebel en gesê dat dit verby was met die ander vrou, sy het hom verlaat en dat hy huis toe sou kom. Eer aan God! Ek het hom nie regtig daardie dag verwag nie, maar binne 'n paar uur was hy tuis en het hy uitgepak.

Lauren, sal jy enige van ons hulpbronne aanbeveel wat jou gehelp het?

Ja natuurlik. Die materiaal wat my die meeste gehelp het, was die boeke Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel en ‘n Wyse Vrou, die video's en die lesse.

Lauren, sal jy belangstel om ander vroue aan te moedig? 

Ja! Daar is geen twyfel nie dat ek die waarheid met soveel vroue moontlik in wanhoop moet deel. God het toegelaat dat dit my 'n wyse vrou maak, om vroue aan te moedig en hulle die waarheid te vertel en veral aan diegene wat geen kinders het nie. Help die kinderlose om te verstaan ​​dat elke jong vrou haar dogter is, haar dogter wat wysheid, leiding en begrip nodig het, terwyl ons spog met ons mislukkings en hoe ons kan vertrou dat God ons sal verander.

Hoe dit ook al sy, Lauren, watter soort aanmoediging wil jy ten slotte by vroue laat?

Moenie tou opgooi nie, hou aan en gaan vorentoe in jou herstelreis. Maar wees eers gehoorsaam aan God. Bid, roep en plaas jouself heeltemal in Sy teenwoordigheid, want Hy sal namens jou optree, jy kan daarvan seker wees. Vertrou net op Hom.

Vind meer aanmoediging en om die hindernisse van #Laat Gaan te oorkom, klik op die #TAG wat gekoppel is aan die Herstelde Huweliksgetuienisse.

Bewaar onder Hashtags #: vas, laat gaan, AV, HHG

Wil jy nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 9 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU HUWELE HERSTEL? As jy of jou man terug is huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis.