Jy Kan ‘n Verskuiwing Verwag

♕ Vandag se belofte: “Daarom moet jy in stilte op die Here vertrou en jou nie ontstel oor die voorspoedige lewe van 'n skelm nie.” Psalms 37:7

Hallo bruide, ek wil net deel dat God iets in my huwelik doen, want ek het Hom die leiding en volle beheer laat neem en ek wil deel van wat Hy doen ...

Sedert my aardse man my verlaat het, stuur hy selde vir my 'n sms en as hy het, het dit net oor besoektyd met ons dogter gegaan of net om dit te bevestig, maar die afgelope tyd het ek 'n verskuiwing opgemerk. Hy praat nog baie oor ons dogter, maar daar is nou meer daaraan.

Verlede week het hy die hele week heen en weer boodskappe gestuur, hy het my selfs laat weet as ek hom nodig het, sal hy buite perke wees, want hy sal die naweek in weermagopleiding wees. Die volgende oggend het hy 'n boodskap aan my gestuur en gesê dat hy haat om te moes vra of hy nie geld by my kon leen nie, aangesien sy motorbattery dood is en dat hy by die weermag moes aanmeld. Ek het nie gehuiwer nie en ek het hom 'n bietjie meer geleen om sy uitgawes te dek. Hy het 'n SMS gestuur nadat hy die Sondagaand by die huis gekom het en my bedank dat ek hom gehelp het. (Dit was my plesier, want hy is my aardse man). Hy het my ook laat weet wanneer hy vertrek na die kamp, ​​maar ek het nie teruggestuur nie. Ek was nie seker wat om te SMS nie en ek wil net hê my Hemelse Man moet my lei en vrede hê om hom terug te sms en ek het ook aan die slaap geraak, maar vandag stuur hy weer vir my 'n boodskap en vertel my weer wanneer hy vertrek na die kamp. Ek het net geglimlag en ek het geweet dat God iets regmaak. Ek het nie dadelik geantwoord nie en toe SMS hy my weer en vra: "gaan dit goed met jou?"

Bruide as jou man se haat muur val, kan jy 'n verskuiwing verwag, want my aardse man het my nooit regtig gevra nie en was nie bekommerd gewees of dit goed gaan met my nie. Ons kommunikasie was altyd net oor ons dogter, maar nou kan ek die verskuiwing sien en ek prys my Hemelse Man daarvoor

Ek was rustig en het geweier om behoeftig te wees of het net my aandag daarop gevestig, so ek het net gesê "regso, laat weet my as jy weer met ons dogter wil praat" .. ek het probeer om die gesprek te beëindig, maar hy het voortgegaan om te sms en Hy het vir my gesê dat hy vir ons geld sou stuur as hy kon. Hy sou die kapelaan vra. Daar is nog iets, en ek sal hierdie lofverslag hiermee afhandel, hy het genoem as hy daar is dat hy sy bybel gaan lees en dit maak my baie bly. So hy sal ook my Hemelse Man soek en met Hom praat terwyl hy daar is, en dit is net wonderlik, want Hy het dit in die palm van Sy hande en ek weet en het besluit, en verklaar en prys al my Hemelse Man dat hy sal verlig word en sy verhouding sal herstel word met my Hemelse Man wat sal lei tot ons huweliksherstel! Loof Sy Naam Hy is in beheer van alles en ek sal aanhou om hom te soek en te loof! Ek wag vrol vreugde om my tiende te gee sodra ek my tjek ontvang het! Halleluja is lief vir jou My Hemelse Man.

“ 'n Mens beplan sy pad, maar die Here bepaal hoe hy loop.” Spreuke 16: 9

~ Lianna in Kalifornië
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.