Sy Liefde Vir My Gesin

♕ Belofte van vandag: “Hy wat jou gemaak het, is jou man, sy Naam is die Here die Almagtige. Die Heilige van Israel is jou Verlosser; Hy word die God van die hele wêreld genoem. Jy is 'n verstote en bitter bedroefde vrou, maar die Here roep jou terug, want hoe kan 'n man sy eie vrou vergeet? sê jou God. Net 'n oomblik het Ek jou verstoot, in my groot liefde vat Ek jou terug.” Jesaja 54:5-7

Hallo liewe Bruide.

Ek hou baie daarvan om my lofverlae te begin en te vertel hoe goed dit is om hier te wees om Hom te loof, om Sy Heilige Naam te kan verhef, en hoeveel die gevoel van bemin word met hierdie onvergelykbare liefde eenvoudig sensasioneel is!!

Vandag kom deel ek nog 'n deel van die wonderwerke en die beloftes wat my Man in my lewe nagekom het, en om jou ook aan te spoor om nooit Sy beloftes vir jou lewe op te gee nie, want hulle almal, sal op Sy bestemde tyd vervul word.

Wel, ek ervaar dat my huwelik herstel is en sien hoe al hoe meer hoe my voormalige man se hart na my gedraai word, en kyk hoe Hy my hartsbegeertes vervul deur my voormalige man.

Wel, my voormalige man woon tans in 'n ander staat, en hierdie week is hy af en het hy sy dae in ons stad kom deurbring.

Gister het hy ons (ek en ons dogter) genooi om saam met hom na die winkelsentrum te gaan, want hy moes goed koop. Die winkels word elke tweede week gesluit, en dit is die week van winkels wat hier oop is.

Hy het dus by ons huis gestop, middagete saam met ons geëet en toe het ons gery. Dit was 'n baie spesiale middag, waar ek kon sien dat Hy regtig 'n familiemiddag aan ons gegee het, iets wat my dogter nooit saam met ons kon beleef nie, want toe hy die huis verlaat, was sy nog baie klein.

Die feit is dat ek, toe ons by die plek aankom, kon hoor hoe Hy vir my sê dat die dinge wat in daardie plek sou gebeur, vir Hom was om my weer eens die grootte van Sy liefde vir my gesin te wys.

Geliefdes, die eerste ding wat voormalige man by die winkelsentrum wou sien, was toestellewinkels, en toe het ek vir Hom geglimlag, want ek en Hy weet hoe nodig ek 'n stoof hier by die huis het. Myne werk net met 2 trivies en die oond werk nie meer nie. Tot ongeveer 2 maande gelede kon ek nog iets daarin bak, maar skielik het dit opgehou werk. Wel, ons het die winkel binnegegaan, en ek kon hom met die verkoopsman laat praat, en ek het eenkant gestaan ​​en net geluister, en skielik hoor ek hoe hy my gevra het om die stoof te kies wat ek wil hê, en op 'n sekere punt in hul gesprek kon ek ook hoor hoe hy met die verkoopsman praat: "ja, dit is wat ek vir my vrou gesê het, wat 'n kwaliteit produk moet wees om nie spyt te wees nie". Op daardie oomblik het my hart gevries en het ek duidelik gehoor hoe Hy met my praat in sy sagte, soet stem, wat my dubbele eer gegee het, en dat slegs die begin was van Sy beloftes aan my wat vervul sou word.

Ek kan nie aan jou verklaar hoe verheug ek met Hom is nie, nie net omdat ek my 'n stoof gekry het of om selfs deur my voormalige man vrou genoem te word nie, maar ook vir Sy goedheid en dat Hy my elke dag gewys het dat dit Hy is Wie vir my veg en in beheer is van alles, maar dat ek moet stilbly en van ver af waarneem, en dat ek nie in hierdie stryd betrokke hoef te raak nie. Dat Hy op sy bestemde tyd my voormalige man heeltemal vry sal maak van ander vrouens en beskikbaar sal wees sodat ons ons hertroue kan amptelik maak, tot eer en glorie van ons Here, Verlosser en Hemelse Man, die een vir wie my hart klop en sug met elke nuwe dagbreek.

Geliefdes, moenie opgee op julle gesinne nie, weet dat Hy reeds alles in Sy kalender beplan, julle moet net wag en vertrou, sodat Sy beloftes in julle vervul sal word.

'n Groot drukkie vir jou en wees aangemoedig !

"Omdat u Skepper u man is; die Here van die leërskare is sy naam; en die Heilige van Israel is u Verlosser; hy word die God van die hele aarde genoem. Want die Here het u geroep as die hulpelose en hartseer vrou soos die vrou van die jeug, wat verag is, u God sê: vir 'n kort oomblik het ek u verlaat, maar met groot ontferming sal ek u inneem. " Jesaja 54: 5-7

~ Marta in Parana
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.