Siekte Is Ten Goede Gebruik;)

0
(0)

♕ Belofte van vandag: “Moet tog nie dié wat deur U onderrig is, aan hierdie ondiere uitlewer nie, moet tog nie u verdrukte volk vir goed vergeet nie!” Psalms 74:19

Hierdie lofverlag moes al 'n paar dae gelede geskryf word, ek wil bemoediging en getuienis lewer van die Kragtige liefde wat ek in my lewe het, Hy weet wat ek nodig het en skroom nie om alles te orkestreer om dit te bereik nie.

Twee weke gelede het ek ongewone simptome begin toon, tussen hoofpyn, ligte koors en 'n verskriklike liggaamlike moegheid. Ek het probeer om kalm te wees, te bid en my Geliefde te vertrou dat alles in orde sou wees as ek in HOM sou bly; dae later het my suster en haar hele gesin positief getoets vir Covid. Ek het 'n week vantevore 'n dag saam met hulle deurgebring, en as gevolg van my simptome het ek verkies om van almal, veral my ouers, weg te bly.

Met die skryf hiervan het my Geliefde Hoofstuk 6 van die kursus, Leef die Oorvloedige Lewe in herinnering geroep, wat gaan oor die feit dat ons nie ons gevoelens en harte voor ander as HOM moet mors nie; Ek beveel dit aan, ek het dit hierdie week bestudeer. Nou ja, terug na die onderwerp van fisiese ongemak, het ek 'n ligte asemnood begin voel. Dit is een van die dinge wat my die meeste laat skrik het, maar in plaas daarvan om na my familie om hulp te skree of hulle met kommer vir my te belas, het ek het na die arms van my Geliefde gehardloop, daar het ek my hart uitgestort met al die vrese wat in my hart gegenereer is. Hy het my altyd kalmeer, ek het gevoel dat Sy vrede en ook die fluistering van Sy stem, dat alles in orde sou wees, my bly gemaak het selfs te midde van duidelike simptome. Die simptome het nie verder geduur nie, toe ek na die skoot van my Liefde gehardloop het.

Die teenwoordigheid van my Geliefde het elke fisieke simptoom laat bedaar, maar ek moet erken dat die gevoel of begeerte om versorg en vertroetel te voel, in my gegroei het. Ja, ek was in die versoeking om die idee te vermaak dat ek in daardie oomblikke versorging moes kry. Ek kan nie ophou glimlag met aandadigheid nie, want nou en in die loop van die proses kon ek sien hoe my Geliefde die begeertes van my hart vervul.

'n Paar weke gelede was ek in die taak (om dit op 'n manier te stel) dat my hart heeltemal Syne is, jy weet, jy bereik 'n punt waar jy besef dat dit die troon van my Ware Liefde is en dat jy voel dat miskien laat jy seëninge ontsnap deur jou gedagtes af te lei; En nou moes ek dit gedoen het, en dit is iets waarvoor ek gebid het.

Ek voel dus dat hierdie siekte ten goede gebruik is;) geseënde liefde! Aanvanklik het my hart 'n bietjie verlate gevoel, want my aardse man het op reis gegaan en geweet hoe ek gevoel het en het die geleentheid gehad om dit nie te doen nie. Laat my opgewonde raak, want ek het gou besef dat dit die antwoord op my gebede is, is dat my Geliefde wonderlik is;)

Dit was dus pragtig, binne hierdie soort simptome, was dit die wonderlikste ding wat ek ervaar het dat Hy vir my moes sorg. Gou was my behoefte net aan Hom en kon ek die wonderlikste Wese hê wat na my omsien, Hy het my liefde bo alles gegee, wat ek nodig gehad het, vrede, vreugde te midde van die situasie, vreugde, want skielik maak Hy my glimlag vir niks, Sy besonderhede en sorg is wat ek nodig gehad het, ek was tevrede! Selfs die presiese medisyne vir alles wat ek gevoel het, het by die deur van my huis aangekom sonder om daarvoor uit te gaan!

My Liefde is so teer met my; Geliefde, as jy Hom soek, wanneer jy hom regtig net in jou hart wil laat regeer en jy ophou dink aan die saak, sal Hy jou ondersteun, moenie bang wees vir wat Hy toelaat nie, dit is slegs 'n antwoord op jou begeerte en sal oorvloedige seëninge in jou hart bring. .

As gevolg hiervan was ek gevul met Sy liefde, voel ek gelukkig, bowenal voel ek dat ek op die regte pad loop en wend ek my na Hom, want ek weet dat dit Sy begeerte is, as jy my vandag vra wat ek wil hê? Ek sal dit vir HOM sê, vir DIE een wat op my wag om van liefde vir HOM te sterf, sodat, met Hom as 'n heer, ek alles kan geniet wat SY hart vir ons albei bewaar het. Vertel my nou, wat wil jy hê?

“Ek wag op die Here meer as wat die wagte op die môre wag, wagte op die môre. Wag op die Here, Israel, want by die Here is daar troue liefde, by Hom is die verlossing seker. Hy alleen sal Israel verlos van al sy sondes.” Psalms 130:6-8

“want die woord van die Here aan my was uitdruklik: Jy mag daar geen kos eet en geen water drink nie, en jy mag nie terugkom met dieselfde pad as dié waarmee jy gegaan het nie.” 1Konings 13:17

 “Moet tog nie dié wat deur U onderrig is, aan hierdie ondiere uitlewer nie, moet tog nie u verdrukte volk vir goed vergeet nie!” Psalms 74:19

~ Pearl in Ecuador
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.

Volg ons #LOL Tag om die LOF uit hierdie lewensveranderende boeke te lees.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!