My Geliefde Het My Verskaffer Geword

5
(3)

♕ Belofte van vandag: “In plaas van vernedering sal julle twee keer soveel besittings hê as tevore, in plaas van minagting sal julle lof ontvang oor wat julle besit. Julle sal in julle land twee keer soveel besit as tevore en julle sal altyd vreugde hê.” Jesaja 61:7

Hallo dierbares, drie dinge voordat ek my LV (Lofverslag) deel :

- Ek was 'n beheervraat, AM (aardse man) , finansies, lewe, ens

- Vandat ek gegradueer het, het ek nog altyd baie goeie werk en salarisse gekry. Ek het nog nooit na materiële dinge gesmag nie, maar tog waardeer ek dat ek nooit hoef te tel voordat ek iets koop wat ons nodig het nie. Sedert my reis begin het, is ek werkloos, en my AM (aardse man) ook. Ek was nog nooit finansieel so gebroke nie.

- Ek het 'n diensonderneming wat ek aan die begin van my reis opsy gesit het, maar 'n paar weke gelede het HY my gelei om dit  weer op dreef te kry, maar dat ek HOM die leiding moes gee.

Na alles, moet jy weet dat ek 'n vrede voel wat bo alles is wat ek kan verstaan. Ek voel asof my Geliefde vir my sê: "Vertrou, soek en vra My!"

Die afgelope tyd lees ek die Vind die Oorvloedige Lewe - boek. Ek was so verwonderd oor hierdie intimiteit tussen Michele en haar HM (Hemelse man). Ek het vir die Here begin sê dat HY alles is wat ek nodig het en wat ek wil hê. By die lees van die hoofstuk 'Hulle Het Dit Nie', het die Here my vernuwe.

Vanoggend toe ek wakker word, sê ek “Liefling, dit is so koud buite dat ek graag wil hê dat U 'n hoed en 'n warmer serp vir my baba moet voorsien. Môre is dit ook 1 Desember. Ek sal dit graag wil hê dat U 'n adventskalender vir haar kan voorsien. Hierdie maand sal rof wees omdat die rekening oortrokke is, en selfs met die werkloosheidsgelde, sal daar na tiende en gee niks oorbly nie. Ek sal egter tiendes gee en getrou gee omdat U alles is wat ek nodig het.”

Ek hou daarvan om Maandagoggend my huis skoon te maak, en ek het vanoggend 'n paar preke deur my oorfone geluister en my skoonmaakroetine begin.

Skielik hou my oorfone op met werk, en ek gaan kyk wat verkeerd is met my foon. Ek het onmiddellik 'n e-pos van die regering ontvang (ek het dit nooit gelees nie). Ek was op die punt om dit uit te vee, maar my vingers het gegly en ek het dit oopgemaak en sodoende gelees. Dit het gehandel oor klein regeringshulp vir klein ondernemings wat deur die uitsluitingsituasie in Oktober en November geraak is. My HM het my daartoe gelei dat ek die aanlyn hulpversoek ingevul het. Elke maatskappy kan ongeveer duisende euro kry per maand beïnvloed (op grond van hul jaarresultaat). Ek het aan die begin van my reis opgehou om my maatskappy te versorg. Dit is 'n oordrywing om te sê dat my jaarresultaat baie laag was. Tog het ek opgemerk dat ek van Augustus af hierdie hulp kon aanvra. Dit sou Augustus, September, Oktober en November gewees het.

Die persoon wie ek gebel het, het vir my gesê dat ek 'gelukkig' is, want vandag was die laaste dag om Augustus se hulp te vra! Sy het ook gesê dat sy glad nie seker is dat my onderneming hulp kan kry nie (op grond van my lae resultate). Sy het my gevra om my versoek saam met 'n e-pos te stuur waarin ek verduidelik wat ek doen. Nadat ek klaar was, het ek die Here geprys en vir HOM gesê dat wat ook al uitkom, ek HOM liefhet en SY weë liefhet. Al wat ek nodig het, is HOM. Tog het ek geweet dat ek 'n PR sou hê om te skryf.

Onthou nou dat dit 'n finansiële diens van die regering is, wat beteken dat hulle begrawe word onder duisende versoeke en dat dit weke kan duur voordat hulle my antwoord. Wel, omstreeks 18:00 (na werksure!?!) Het 'n dame my gebel en gesê dat ek 'n fout gemaak het op my vorm. Ek is geregtig op die hulp, maar in plaas daarvan om duisende euro's te wees, sal dit 'n paar honderde wees. Sy het gesê dat ek duisende sal ontvang, maar dat ek die geld moet terugbetaal en net die honderde moet behou waarop ek geregtig is. Ek het haar vriendelik bedank en vir my Liefde gesê dat Hy wonderlik was. Onmiddellik het die dame teruggebel. Sy het gesê dat sy kon sien dat ek niks van Maart tot Julie versoek het nie. Ek was verbaas en het vir haar gesê dat ek nie weet dat ek op enigiets geregtig is nie. Sy het gesê: "dit is te laat om dit nou aan te vra. Hou dus duisende euro's namens hierdie maande en doen nou jou aanlynversoek vir September Oktober en November.”!

Ek was sprakeloos. Ons Hemelse Man is getrou en wonderlik.

Ek soek HOM nie vir geld of guns nie, maar omdat ek HOM liefhet. Maar as SY bruid bederf Hy my en sorg hy vir my. PTL

~ Petra in Frankryk
Petra is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!