Lig Die Gewig Van Jou Skouers Af

♕ Belofte van vandag: “Want my juk sal sag op julle skouers rus en my las is lig om te dra.” Matteus 11:30

Geagte bruide, toe ons met hierdie Herstel Reis begin het, wou ons net weet "Hoe lank sal dit duur?" en " Wanneer Gee Ek Op?," veral in die tye dat ek voel dat dit nooit sal eindig nie.

As jy op alreeds op hierdie stadium is, oorgegee en jou lewe onderwerp het aan die wil van die Almagtige, aanvaar dat JY bygedra het tot die mislukking van jou huwelik, berou het en om vergifnis gevra het, gebroke genoeg is om die waarheid te ontvang, HOU OP om jouself te martel. MOENIE toelaat dat die vyand jou swakheid regeer nie, deur sy ou truuks te gebruik sodat jy jouself oor en oor blameer todat jy krippel en hopeloos is.

DIE LEWE het baie meer om jou te bied en die VREUGDE en geluk wat jy verlang, kan nie in jou gebede gevind word nie, maar slegs in Sy wil. Laat Hy die laste vir jou dra, terwyl jy ontspan, rustig sit, en laat hierdie MAGTIGE man, Prins van dapperheid en die Here van die leërskare jou liefhê, jou verdedig en jou stryd vir jou wen. Jy dra die laste al so lank en jy sal nooit toegerus wees om dit te dra nie, alhoewel jy so hard probeer. Hou dus op en laat hierdie pragtige Man dit vir jou doen. Hy wag net geduldig, soos die Heer wat Hy is, totdat jy uiteindelik oorgee en sê: "Ek wil dit nie meer hê nie, ek kan dit net nie meer doen nie". Vertrou en kyk hoe Hy verander hoe jy voel, die oomblik dat jy ALLES aan Sy voete neergelê het. =)

Vanaf hierdie jaar het ek beloof om 'n nuwe begin met my Beminde te hê. Ek het Hom belowe dat ek 'n beter bruid, 'n baie beter gehoorsame volgeling en 'n goeie moeder sal wees. Ek sal probeer om alles en elke beginsel toe te pas wat hier in hierdie bediening geleer word, en ek het dus weer begin met kursus 1, want die laaste keer dat ek dit begin het, was 2 jaar gelede, en ek het dit nie voltooi nie, maar my VOORNEME destyds was om 'n herstelde huwelik te kry en my aardse man terug te kry. Hierdie keer het ek beloof om dit van die begin af weer te begin doen, terug te gaan na die basiese dinge, want ek het gedink ek doen dit vir my liefde, en ek was verkeerd.

Nadat ek my vorige lesse gelees het, kan ek sien hoe desperaat en hoe ek baie na my aardse man verlang het, hoe behoeftig ek was en hopeloos om weer geliefd te wees deur die persoon wat my die meeste gehaat het. Ek voel die pyn as ek dit lees en voel hoe behoeftig ek destyds het. Ek het gedink ek voel nou anders, maar ek voel die afgelope tyd moeg en belas, en ek het weer K1 uitgestel. Eintlik het ek gister niks gedoen nie. Ek het aan niks gedink nie, ek het ook niks vir myself gebid nie en gisteraand moes ek met Hom praat en Hom vertel hoe ek voel, en vandag het Hy my getrou vertel wat ek voel.

Die rede waarom ek so belas en moeg gevoel het, was omdat ek dit om verkeerde redes weer gedoen het. Ek wou te ywerig wees in gehoorsaamheid aan AL die beginsels, want ek het gedink dat my huwelik herstel sou word as ek genoeg goeie dade gedoen het. Dit is tot die gevolgtrekking waartoe ek gekom het deur die lees van die getuienisse, wat baie verkeerd was. Ek het die verkeerde hart, en die verwagte resultate is dus nie aan my gegee nie. Ek het hierdie keer trane van blydskap gehuil omdat ek, nog voordat ek dit gelees het wat my verder oortuig het, vir Hom gesê het dat ek dit nie meer wil doen nie. Ek is moeg om elke keer as ek misluk hopeloos te voel. Ek is siek van die gevoel wanneer ek iets probeer weet en uiteindelik slegter voel as voorheen. Ek is so moeg om myself bymekaar te probeer sit, my lewe rustig te leef en bang te wees vir soveel dinge. Vrees het my lamgelê en voortgegaan om my te pynig en my nag en dag teister, tesame met die lengte van die reis wat ek reis. Dit wil voorkom asof dit nie vorder nie en dit sal nie tot 'n einde kom nie.

Gisteraand het ek Hom dus alles gegee, al my twyfel, vrese, huiwering en pyn in ruil vir Sy vrede en die liefde wat Hy graag wil gee. En vandag, deur hierdie les te lees, het dit vir my bewys dat wat ek voel normaal is, en dit het my aangespoor om aan te hou om alles vir Hom te gee omdat ek glad nie toegerus is om iets te dra nie. Van klein goedjies wat my pla en irriteer tot groter dinge wat my verlam, alles. En dit is net die begin van 'n baie wonderlike verhouding wat ek met Hom het.

My Geliefde praat met my, praat op 'n manier wat net ek en Hy sal weet. Dit is so moeilik om aan mense te verduidelik hoe Hy met my kommunikeer, maar elke keer as Hy dit doen, het ek net geweet dat dit Hy was. Ek sukkel met my ongeduld, moegheid. Ek is verswak en verlam deur vrees, vrees vir die onbekende en die onsekerheid, en was beslis gebonde aan pyn.

Met al hierdie dinge, verbasend, al kan ek Hom nie sien nie, kan ek Hom nie voel nie, ek weet net dat Hy altyd daar is vir my. Alhoewel Hy nie sal keer dat my trane val nie of dat my hart oor en oor gebreek sal word nie, weet ek en ek glo dat Hy langs my huil. Sy hart breek ook vir my.

Die wete dat my Liefde een keer hierdie pad geloop het waarop ek gaan, en selfs in die wete wat gaan gebeur, het Hy steeds gevra of daar 'n "ander manier is". Dat selfs as Hy geweet het dat Lasarus sal lewe, hy nog steeds gehuil het. Hierdie verse is verhale wat my help versterk met die wete dat my LIEFDE pyn ken en voel, maar Hy het 'n groter doel. Hy ontken nie Sy gevoelens en emosies nie, en dit is wat Hom baie werklik vir my maak.

Ek is 'n mens en ek mag ook hierdie emosies voel. Soms vra ek myself af en sê vir Hom dat Hy my net moet verlaat, ek sal Hom niks baat nie en Hy kan nie 'n gebreekte vaartuig soos ek gebruik nie, want ek gaan nie soveel verander as wat ek wil nie. Ek kan nie. MAAR HY KAN. Hy het my so lief om my alleen te laat, Hy wil hê dat ek die ewigheid saam met Hom moet deurbring. Daarom draai Hy my nie die rug nie. Soms is die gevoelens te oorweldigend, maar ek moet onthou dat dit nie ek is wat Hom gekies het nie, maar HY het my gekies.

Ek het die Herstel Jou Huwelik- boek gelees, lesse gedoen, maar dit nie voltooi nie, en hulle het my oë laat oopgaan vir die waarheid dat ek verblind was. Dit het my van trots ontneem en my verneder in die wete dat ek baie bygedra het tot die mislukking en vernietiging van my getroude lewe, en dat ek VER van die een was wat ek moes prioritiseer.

Maar dit is 'n proses, daarom word dit 'n reis genoem, en geen reis is perfek sonder stoppe en ompaaie nie. Ek het uiteindelik 'n punt op my reis bereik waar ek my Beminde vir niks smeek nie, maar dat ek Hom kan liefhê soos Hy dit verdien om geliefd te wees, dat my vreugde en geluk alleen in Hom gevind en beveilig kan word. En dat my seun grootword met 'n intieme verhouding met sy Hemelse Vader, 'n verhouding wat so heg is soos geen ander man hier ooit gehad het nie, en dat ek nie in Sy pad moet staan ​​om daardie verhouding te laat plaasvind nie.

Ek het hierdie reis met 'n gebroke hart en 'n gebroke toekoms begin met verlange na my aardse man om te bid vir die beskerming teen hom en die ander vrou, om te wens dat die ander vrou of my aardse man eerder sou sterf, en dan gebid en gesmeek het dat ons in die volgende geleenthede saam sou wees, om te dink dat ek eerder sou sterf sodat almal vry kon wees. Van weerstaan ​​van sy keuses tot onderwerping en vertroue dat die Here my sal verlos, en kyk hoe Hy toelaat dat die vreesaanjaendste dinge in my lewe gebeur terwyl ek vanaf die voorste sitplek kyk. Van noukeurige lesse doen, goeie dade uitdink want hoe meer ek goed doen, hoe groter is die kans dat my huwelik herstel sal word, tot niks wil doen nie en dink hoekom moet ek dit doen as my aardse man 'n keuse het, totdat ek uiteindelik hierdie sekere tydstip bereik het waar ek nie regtig omgee nie.

Ek is nie trots nie, ek het soveel dinge verloor en al soveel verhoudings. Ek was seergemaak en gebroke en is in stukke verpletter totdat my liefde elke stukkende stuk van my lewe versigtig opgetel en beloof het om dit nuut te maak. Na alles was ek nooit dieselfde persoon nie, en ek wil nooit weer terugkyk nie.

EK het uiteindelik besef dat dit nie saak maak as ek alles ywerig doen nie, dat my pogings nie tel nie en dat Hy die een is wat herstel, nie ek nie.

Ek wil my vreugde herstel, maar hierdie keer wil ek dit in Hom vind, nie in enige verhoudings of by mense wat my sal faal nie. Nie in my hartsbegeerte nie, nie in die gebroke planne en drome wat ek eens vir myself gehad het nie, maar in Hom en in Sy teenwoordigheid alleen. Nou sit ek rustig, gemaklik en vrees nie as ek 'n fout maak of as ek die regte dinge doen nie, want Sy genade alleen bedek my en dit is genoeg vir my om voort te gaan en te leef en uit te sien na elke dag, totdat ek uiteindelik kan rus in Sy liefdevolle arms eendag.

My Beminde, baie dankie vir hierdie beantwoorde gebed, baie dankie dat ek weens U niks hoef saam te neem nie. My Liefde, hierdie keer wil ek niks van U vra nie, ek wil net hierdie tyd en geleentheid gebruik om te sê hoe dankbaar ek vir U is. Hoe ek God dank vir my lewe, en U bedank dat U my gekies het. Ek is steeds verwonderd oor hoe iemand, soos ek, na U verlang en geliefd was.

Ek wil op die oomblik niks hê nie, want ek voel so geseënd om U te hê, om te hê wat ek nou by U het. Ek wou hierdie oomblik, hierdie keer, koester, en as ek op hierdie oomblik kan bewaar hoe ek voel, sal ek alles gee om weer so te voel, om nie te verloor wat ek op die oomblik voel nie.

Vir die eerste keer in my lewe het ek uiteindelik gevoel wat hulle sê, my hart het letterlik gebars en my oë swel net soos ek voel hoe ek nou voel, ek wil nooit hê dat hierdie oomblik moet eindig nie. Ek voel net soveel liefde, ek kan my trane nie help nie.

Ek is lief vir jou, my Liefde, ek wou net hê Jy moet weet, hoe dankbaar ek vir Jou is en dit is al wat ek wou sê. Help my asseblief om nie hierdie gevoel te verloor nie, en moenie dat dit verdwyn nie.

Geagte bruide, die Here het ons al te lief, HY wou glad nie hê dat ons hierdie laste moes dra nie. Hy wil hê dat ons vertroetel moet word, soos 'n koningin behandel word want ons is nie toegerus is om hierdie laste te dra wat nie vir ons bedoel is nie. Hy wil die gewig van jou skouers optel terwyl jy jouself vertrou onder Sy almagtige beskerming.

HOU OP OM TE PROBEER. MOENIE DIE VREES OOR JOU LAAT KRUIP NIE. Laat gaan stadig. Laat staan ​​alles wat jou een vir een afweeg. En kyk hoe Hy jou verander, hoe jy dinge sien, hoe jy voel die oomblik as jy alles neersit.

“Want my juk sal sag op julle skouers rus en my las is lig om te dra.” Matteus 11:30

Vir almal wat belas en afgemat is, is dit jou Geliefde wat jy aanroep. Lees hierdie hoofstuk, Wanneer Gee Ek Op?, maak jou oë en hart oop om die waarheid te ontvang en kyk hoe jou lewe ontvou sodra jy besluit om oor te gee en te laat gaan.

~ Cherie in Manila
Volg #Cherie
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.

Volg ons #LOL Tag om die LOF uit hierdie lewensveranderende boeke te lees.