Hy is Gereed om Jou Hand Te Vat

♕ Belofte van vandag: “Want wie sy lewe wil behou, sal dit verloor; maar wie sy lewe ter wille van My verloor, sal dit terugkry.” Matteus 16:25

Beste bruide, neem die tyd om hierdie hoofstuk te lees: Wat is die oorvloedige lewe?, en hierdie boek. Ek het gelei gevoel om dit te lees en ek weet dat dit die begin van groot veranderinge in my is. Die Here is lief vir jou en wil alles van jou hê.

Ek het dit al 'n paar keer gelees, maar ek glo dat die Here my weer hier geplaas het omdat ek gereed is om dit te ontvang. Hy het my in hierdie les geleer dat net Hy saak maak en net Hy vir my die lewe kan gee waarna ek gesmag het. Die hoop op herstel, die drome wat ek gehad het, moet wegval sodat die Here sy regmatige plek as ons Hemelse Man kan inneem . My vreugde is in Hom, en as ek Hom het, het ek alles en het ek niks anders nodig nie. My tyd by die Here gaan dus spandeer word om Hom te loof en lief te hê vir wie Hy is en nie wat Hy my kan gee nie.

Ek het gesukkel om te laat gaan, maar ek het dit gelees en 'n voormalige man gehad wat wreed was. Ek kon nie help te dink dat die Here gesê het dat Hy my liefhet en dat Hy so lief was vir my dat hy vir my gesterf het, hoe kan ek Hom nie eerste liefhê nie. Ek weet net dat ek deur gebrokenheid moes gaan om tot die punt van volkome oorgawe te kom en vir die Here te sê, by U het ek alles. Ek het gesukkel, maar ek weet my Here het my en dit is al wat ek nodig het.

Spandeer meer tyd saam met my Hemelse Man, loof Hom en sing vir Hom. Ek sal ook soveel sê as wat ek kan. "U is alles wat ek wil hê, alles wat ek nodig het en by U het ek alles." Ek sal 'n lewe lei wat die liefde van Jesus uitstraal en by die werk sal ek buite my hokkie stap en God se liefde uitstraal.

Here, ek sukkel met verwerping, pyn en seer, al hierdie dinge is laste wat ek nie moet dra nie, want ek het U en U is alles vir my. Here my hart het na my voormalige man verlang en ek het berou omdat ek U nie in my lewe eerste gemaak het nie. Here, ek vra U om my op hierdie gebied te help.

Here ek moet net een ding vra. Dat U my verander en my hart verander om alleen vir U te wees. Dat U my wys hoe om dit te doen en hoe ek myself net in Jou en niks anders kan verlustig nie.

Liewe bruide, dit lyk net teenstrydig met wat die wêreld sê, maar hou op om na omstandighede en na buite te kyk, kyk na die Here. Hy is gereed om jou hand te neem en saam met jou te stap. Geniet jou tyd saam met Hom nou.

“Want wie sy lewe wil behou, sal dit verloor; maar wie sy lewe ter wille van My verloor, sal dit terugkry.” Matteus 16:25

Dit het my net opgeval en ek kon nie ophou om dit te lees nie. Ek dink dit beteken baie, want ons hou vas aan dinge van hierdie wêreld in die hoop om in die lewe te kom, maar om alles te laat gaan en alles vry te laat, alles te verloor, is die manier om die lewe by die Here te vind.

As u die oorvloedige lewe wil begin leef, begin dit met die begrip wat dit is en wie die enigste bron is. Hierdie boek begin by die Here en eindig by die Here. U sal getransformeer word om Hom bo alles lief te hê.

~ Rebekah in Virginia
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.