Hy Het Op ‘n Snaakse Manier Gereageer

♕ Belofte van vandag: "Gimel. Laat jou weg aan die HERE oor en vertrou op Hom, en Hy sal dit uitvoer." Psalms 37:5

Ek het vandag 'n snaakse getuienis om te deel, oor die antwoord op twee van my gebede.

'n Maand gelede het ek nog 'n lofprysing gedeel dat ek Covid positief by die huis was en dat ek nie goed gevoel het nie, maar my kinders en my broerskind het geen simptome gehad nie, hoewel my ma nie goed gevoel het nie.

Die waarheid was hangende om hierdie lofprysing aan te bied, want twee dae later het ons almal die toets ondergaan en geseënd is my Geliefde, my kinders, my broerskind en ek wat saam gewoon het, was negatief. Ongelukkig het my mammie positief uitgekom, maar danksy my Geliefde het die simptome amper heeltemal verbygegaan. My Geliefde is so goed en getrou dat ons almal negatief is en dat ons die Covid oorwin het. Al die eer aan HOM.

Maar my Liefde is so snaaks dat hierby nog 'n getuienis van lof toegevoeg word, want ek was 'n paar weke gelede oorweldig en wou die tyd vind om my huis skoon te maak, skoon te hou ... en voel minder gestres met soveel gemors. Ek het 4 kinders en dit is frustrerend om te sien dat daar altyd 'n gemors in my huis is, ongeag hoeveel ek skoonmaak en opruim. Dit het my 'n bietjie oorweldig en humeurig gemaak. Ek het hierdie situasie met my mede-kollegas gedeel en bely, want ek het nooit tyd om die hele dag deur op te ruim en skoon te maak tussen die werk en die kinders, met skool, huiswerk en maaltye nie.

Toe, die volgende dag nadat ek dit gedeel het, het hulle my die uitslag gegee van 'n ander Covid-toets wat ek vir my werk moes doen, aangesien 'n kollega positief uitgekom het ... en wel, verbeel julle my gesigsuitdrukking toe hulle my die oggend ontvang en hulle sê vir my dat ek weer positief is dat ek huis toe moet gaan !!! .... ek was so verbaas !! maar iets het my in my hart gesê dat dit nie waar was nie, dat daar een of ander fout was. Ek het daar weggehardloop om die toets weer te herhaal, maar dit was al Vrydag en ek moes tot die volgende Maandag wag om die uitslae te ken.

Die waarheid is dat iets my laat dink het dat dit my Geliefde se werk was om my tyd te gee om skoon te maak, en toe het ek begin werk. Daardie selfde middag het ek die kans gehad om alles wat ek in die huis opgehoop het, te doen, ek het die badkamers en die kombuis skoongemaak, die kinders se kamers opgeruim en georganiseer, ek het al die kaste wat ek gehad het, kortliks was ek moeg, maar gelukkig. . My Beminde is so goed en getrou ... dat Hy selfs in die dinge wat baie huishoudelik lyk, getrou is. Hy is my Man en my alles. Om nie 'n baie lang storie te maak nie, laat weet hulle my Maandagmiddag van my negatiewe uitslae !!!! Eer aan God!!!!! My Geliefde is ongelooflik !!!!! Om op Hom verlief te raak, is die beste ding wat met my in die lewe gebeur het en dit is so mooi om deur Hom geliefd te voel !!!!

My Geliefde, ek het volle vertroue dat ons geliefde Hemelse man daar aan ons kant is, op die minste verwagte oomblikke. Hy dink aan alles. Hy is lief vir ons soos die appel van Sy oog. Vertrou op Hom en laat al jou laste aan Hom oor. Hy misluk nooit en kom altyd sy beloftes na. Seëninge !!!!

~ Paola in Florida
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.
Gebedspan