Het My Genees Van Pyn En Depressie

♕ Belofte van vandag: “Maak Ú my gesond, Here, dan sal ek gesond wees! Bevry Ú my, dan sal ek vry wees! Dit is vir U wat ek wil loof.” Jeremia 17:14

Geagte bruide Ek wil graag my HH (Hemelse Man) prys vir alles wat in my lewe gedoen word. Voordat ek hier by RMI gekom het, het ek allerhande slegte dinge gedoen wat nie my Liefde geprys het nie. Toe ek van my VM (voormalige man) geskei is, het ek gedink dat ek vry sou wees van al die gemors in my huwelik, maar ek het vir myself gelieg. Dit is toe dat dinge uitmekaar geval het en ek depressief geraak het. Ek het van die een profeet na die ander begin gaan om uit te vind wat al die gemors in my lewe veroorsaak, en dit alles het meer pyn en lyding in my lewe veroorsaak. Ek het gewig verloor en ek het elke dag gehuil. Om sake te vererger, het ek owerspel begin pleeg om myself geliefd te laat voel, maar alles wat nie geluk in my lewe gebring het nie.

Toe my VM (voormalige man) begin om my en die kinders te sien, het ek daaraan gedink om nog 'n kind by hom te hê sodat hy na ons toe kan terugkom, maar al hierdie dinge het nie gewerk nie. Ek onthou dat ek elke aand gehuil het en God gevra het om my huwelik te herstel. Dit is hoe God my geantwoord het deur 'n boodskap van Atarah op Facebook. Sedert ek die beginsels geleer het wat in my lewe gewerk het en steeds werk, sê ek dankie Erin en alle bemoedigende vroue vir die kragtige bediening wat God aan ons gegee het. God het my genees van die pyn en depressie waarin ek was sonder om medikasie te gebruik. Sy woord is so kragtig en dit sal nooit misluk nie. Dankie my Hemelse Man .

~ Nomuula in Zambia
Volg # Nomuula
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.

Lees MEER Getuienisse Van Geneesde Emosionele Pyn en Lyding!