HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Skelwoorde Geskreeu, Hard Genoeg Vir Ons Bure Om Te Hoor!”

♕ Belofte van vandag: “En ons weet dat vir hulle wat God liefhet, alles ten goede meewerk, vir hulle wat na sy voorneme geroep is.” Romeine 8:28

☊ HHG Oudio

Kristen, hoe het jou herstel eintlik begin?

Alles het jare gelede begin, maar alles het iets meer as drie jaar gelede begin vererger. Verskeie dinge het in ons lewens gebeur, baie seëninge, maar met hierdie seëninge het baie probleme ontstaan. Die probleme wat my man met sy gesin gehad het, het op die voorgrond getree en hy was oorweldig.

Ek het nie geweet hoe 'n Christenvrou moes optree nie en ek het op hom gedruk om iemand te wees wat hy nie was nie. Dus, met al die probleme wat by sy gesin opgekom het, het alles baie moeilik geword tussen ons en hoe meer druk het ek op hom geplaas. Met die geboorte van ons seun het dinge net erger geword. Ons het verskillende menings gehad oor hoe om hom groot te maak, en toe vra my man my om die huis vir die eerste keer te verlaat. Dit het nie direk na die geboorte gebeur nie, maar die dag waarna my seun twee geword het. En omdat ek baie trots was, toe hy my gevra het om uit te trek - ek het vinnig uitgetrek - met my seun op my heup, het ek die deur toegeslaan en skelwoorde geskreeu, hard genoeg om ons bure te hoor!

Kristen, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom van harte gesoek het? 

Die Here werk al 'n geruime tyd aan my. Vandag sien ek dat dit gebeur het nog voordat ek getrou het. Namate die probleme in my huwelik al hoe erger geword het, het die Here hierdie werk wat Hy reeds begin het, meer volmaak gemaak. Nie dat Hy nog met my klaargemaak het nie, want ek weet my Herstelreis saam met Hom sal nooit eindig voordat ek Hom van aangesig tot aangesig ontmoet nie. Maar as gevolg van Sy liefde en geduld het Hy verbeter wat Hy in my begin het. Hy het my gehelp om geduldig te wees, meer te verstaan ​​en om stil te bly in situasies waar ek altyd 'n mening sou gehad het. Op grond van wat ek al gedeel het, het ek nie 'n kalm en rustige gees gehad toe ek gevra is om ons huis te verlaat nie.

Kristen, watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), het die Here jou tydens hierdie beproewing geleer? 

Die beginsels van 'n kalm en rustige gees, die krag en vryheid om onderdanig te wees aan alle gesag en net met God te praat oor alles wat in my lewe gebeur. Moet nooit iets met iemand anders as Hom bespreek nie. Hierdie beginsels is nie maklik om te volg nie, en ek erken dat ek nog steeds af en toe struikel. Maar net as gevolg van Sy enorme genade en liefde, het die Here my gehelp om weer op dreef te kom en Hom te vertrou om my te verander.

Nog 'n baie belangrike beginsel wat gevolg moet word vir herstel, is om tiendes aan jou stoorkamer te gee . Aangesien ek hierdie een beginsel getrou gevolg het, kan ek sien dat my reis van koers verander het en wat voorheen van my gesteel is, het ek begin kry met stortreëninge!

Kristen, wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het?

'n Baie moeilike oomblik was toe my aardse man siek geword het en by ons kom bly het, by die huis waar ek huur. Alles het so wonderlik geword. Dit het ook gelyk of dit perfek gaan, hy was by ons, by my en ons seun. Na 'n paar weke se herstel het hy gesê dat ons moet terugkom huis toe, terug na ons huis. En toe, skielik het alles verander. Hy het verander, hy het skielik besluit hy wil huis toe gaan voordat hy volkome herstel het en toe hy weg is, het hy vir my gesê dat ons nie kan terugkom huis toe nie. Toe herinner die Here my aan hierdie vers in Spreuke 21: 1 "Die wil van die koning staan onder die gesag van die Here; soos 'n stroom water lei Hy dit soos Hy verkies." GOD het my aardse man na my toe gedraai, en GOD het dit weggedraai. Ek kon dus dans en Hom prys. Ek en my seun het dansmusiek opgesit en was verheug omdat ons geweet het dat God hierdie stryd vir ons sou wen en dit moes nader kom net soos daar in 2 Kronieke 20:17 staan: ”Julle hoef nie te veg nie, neem net posisie in en staan en kyk na die oorwinning van die Here vir julle. Moenie vrees nie, Juda en Jerusalem, moenie bang wees nie. Trek hulle môre tegemoet. Die Here sal by julle wees.” 

Kristen, wat was die “keerpunt” van jou herstel?  

Die keerpunt was toe ek werk naby my huis kry. Dit was heel onverwags, want my aardse man het my gevra om werk te kry. Ek wou nie, want behalwe dat ek 'n seun van slegs drie jaar oud gehad het, het ek die Bybelse beginsels deurgegaan in die boek Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel  en in die boek ‘n Wyse Vrou, waar daar staan ​​dat die vrou moet tuisbly, haar man in die huis help, die huis en kinders versorg. Tog sê Hy ook in Sy Woord dat ons ons aan ons mans moet onderwerp. Daarom het ek met my Hemelse Man gepraat. Hy het gesê dat ek op Hom moet vertrou. As Hy nie wou hê dat ek werk moes kry nie, sou ek nie een kry nie. As ek dit gedoen het, was dit Sy plan en Syne alleen - nie my aardse man of myne om my huwelik te herstel nie.

Kristen, vertel ons HOE dit gebeur het? Het jou man net by die voordeur ingestap? Kristen, het jy vermoed of kon jy sien dat jy naby herstel was? 

Toe die Here gedink het dat dit tyd is dat ek gereed is vir herstel, het ek werk gekry in iets wat ek nooit kon dink nie, want dit het opleiding nodig gehad wat ek nie gehad het nie. Maar wat dit so mooi gemaak het, is dat ek baie naby my huis werk en gereeld van die huis af kan werk met 'n tieneroppasser wat met my seun speel terwyl ek werk. Om tuis te wees beteken dat ek die huis kan versorg en soveel kan gebruik as wat Erin in die Werkers by die huis leer .

Die interessantste is dat die Here dit ten goede gebruik het. "Ons weet dat God alles ten goede laat meewerk vir dié wat Hom liefhet, dié wat volgens sy besluit geroep is." Romeine 8:28. Vanweë die kere wat ek elke oggend by die werk moes wees, het ek met my aardse man gesels en verduidelik dat ek by die huis moes bly om te aanvaar. Ek het dit as vlies gebruik, maar net voor die Here neergelê. Ek het vir seker gedink dat hy nie sou saamstem nie, en ek sou die werkaanbod kon weier. Maar in plaas daarvan het hy daarop aangedring dat ek aanvaar en terugtrek huis toe - die Here het die res gedoen !!! Ek is dus amper twee maande by die huis.

Soos soveel getuienisse van huweliksherstel sê, ek erken ook dat dit nie maklik was nie, want soos in een van die kursusse gesê is, het ek nog steeds 'n pasgeborene in my hande (my aardse man). Maar die Here is nog eers besig met my en Sy werk sal voltooi word. Wat belangrik is, is dat ons as gesin tuis is!

Kirsten, sal jy enige van ons bronne aanbeveel wat jou gehelp het?

Ja, ek sal die boeke Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel‘n Wyse Vrou en die  kursusse  aanbeveel (ek doen dit steeds ondanks my besige program). Ek het besluit om terug te gaan na die lesse, want elkeen het my manier van dink verander en hoe ek oor alles in my lewe voel. Ek beveel ook die boek Vind die Oorvloedige Lewe aan, wat my 'n wonderlike ervaring gegee het om my Hemelse Man te vind en sonder Hom sou ek nooit kon doen wat ek nou doen nie!

Kristen, sal jy belangstel om ander vroue aan te moedig? 

Ja, ek is gereed om te help, aangesien baie vroue hoop nodig het.

Kristen, hoe dit ook al sy, watter soort aanmoediging wil jy ten slotte by vroue laat?

Moenie opgee op jou wonderwerk nie. Maar raak meestal verlief op die Woord van God en die Here as jou Hemelse Man. Hy is lewenslank, en hoe meer van Hom, hoe meer seëninge sal Hy vir jou toevoeg!


Vind beter begrip en om hierdie struikelblokke te oorkom: #Laat Gaan, #Sagmoedig en Stil, #Twisgierig en #WSW “wen sonder woorde”, klik op die #TAG wat gekoppel is aan die Herstelde Huweliksgetuienisse.

Bewaar onder Hashtags #:  sag en stil, twisgierig, WSW, laat gaan, HHG

Wil jy nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Jy sal dit vind in Deur Die Woord Van Hul Getuienis (Boek 10): "Seëninge Sal Kom En Jou Inhaal"

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 10 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU Huwelik HERSTEL?

As jy of jou man teruggekeer het huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis en sodat ons jou kan uitnooi na ons Zoom Genootskap vir herstelde bruide.