HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Ons Was Eenvoudig ‘Geskei’ In Dieselfde Huis”

♕ Belofte van vandag: ''’n Pelgrimslied. Ek kyk op na die berge: waarvandaan sal daar vir my hulp kom? My hulp kom van die Here wat hemel en aarde gemaak het.” Psalms 121:1

☊ HHG Oudio

Janice, hoe het jou herstel reis eintlik begin?

Ek wil begin deur te sê dat, aangesien ek altyd 'n twisgierige, baasspelerige vrou was wat alles geweet het (ek is so dankbaar dat ek nie meer is nie), het dit my lank geneem het om te besef dat my huwelik in slegte vorm was. Die maatskappy waarvoor ek gewerk het, het ook bankrot geraak, wat verder bygedra het tot my spanning, klagtes, murmurering en afkeer van dinge. My man, wat altyd uiters liefdevol en geduldig was, het vreemd en koud geword met my. Hy het baie tyd op sy selfoon spandeer en dit het begin om my baie te pla. Ten spyte daarvan dat ek daaroor gekla het, het ek nooit aan sy goed geraak nie, totdat ek eendag per toeval sy selfoon van die laaier afgehaal het om my selfoon te laai en 'n liefdevolle boodskap van 'n ander vrou gesien het. My wêreld het op daardie oomblik in duie gestort, alhoewel hy gesweer het dat dit niks was nie en die boodskap uitgevee het. 

Van toe af was ons huwelik in 'n chaos, die bakleiery was konstant totdat hy gevra het dat ons uitmekaar gaan en gesê het dat 'ons' nie meer werk nie. Ek het in my dwaasheid en onvolwassenheid die huis verlaat - die vyand 'n sleutel vir ons voordeur gegee - om vinnig in te gaan en my huwelik verder te vernietig. Ek het 'n maand by my ma gebly, maar ons het nie kontak verloor nie. Ek bely dat ek agter hom aan gehardloop het, want ek het nie geweet van laat gaan nie. 

Na 'n maand het ek huis toe gegaan en weer boodskappe van die ander vrou ontdek. Op daardie oomblik het ek totaal wanhopig geraak, ek het gebruik gevoel, bespot en alles lelik wat jy aan kan dink. Dit was gedurende die week wat ons tien jaar getroud sou wees. Ek het geskreeu, ek het vir my hele familie vertel, ek het soos die slagoffer gevoel, 'die arme vrou wat altyd alles in die verhouding gedoen het en verraai is.' Dieselfde dag het ek weer by my ma ingetrek.

Janice, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom van harte gesoek het? 

Ek was heeltemal desperaat, want ek het regtig gesien dat my huwelik van tien jaar besig was om te verbrokkel en dat ek, ondanks soveel arrogansie, my huwelik wou terughê. Ek was te lief vir my man. Ek het gedurende ‘n aand van huil en lyding op die internet begin soek na herstelde huwelike. Aanvanklik het ek dinge gevind wat my nie veel gehelp het nie en my net meer depressief gemaak het en my gewys het dat daar geen hoop was nie. Totdat ek RMI gevind het . DANKIE HERE! 

Ek het die boek "Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel”, afgelaai, maar ek het geïrriteerd geraak omdat ek die Bybelse gedeeltes glad nie kon verstaan ​​nie en omdat die boek vol is met die Woord van God, het ek opgehou om dit te lees. Maar ek het voortgegaan om die getuienisse op die webwerf te lees. Toe begin ek God vra om dit ook vir my te doen en my te help om sin te maak van Sy Woord. Ek weet nie hoe om dit te verklaar nie, maar God het in my wortel geskiet sodat ek op Hom moet vertrou en nie moed opgee nie. 

Dit het alles aan die einde van die jaar gebeur en my aardse man het my gevra om die nuwe jaar by sy suster in 'n ander land deur te bring. Ek het gegaan, alhoewel ek geweet het dat my familie my nie daar wou hê nie. Ek het agterdogtig begin raak oor alles. Elke keer as hy na sy foon kyk, was ek angstig. Ons het weer baklei op die dag toe ons moes terugkeer huis toe, maar omdat ek myself nie weer wou verneder om vir die derde keer na my ma se huis terug te keer nie, is ek saam met hom huis toe, maar ons was eenvoudig “geskei” in dieselfde huis.

Op hierdie stadium het ek God nog meer begin soek. Ek het nie geglo wat met my gebeur nie. Ek het die getuienisse gelees en gesien hoe die vroue oor die Herstel Jou Huwelik boek praat, en ek het vir myself gesê: “Ek moet verstaan ​​wat dit sê ....” Ek het dus weer die boek begin lees, maar hierdie keer het God my aangeraak en Ek het elke gedeelte verstaan! Gou het ek begin sien dat ek my huis vernietig het. My hart het gebreek. Die probleem is dat my aardse man glad nie van my wou hoor nie. Ons het in dieselfde huis gebly en besluit dat ons in die huis sou woon totdat ons daarin sou slaag om die huis te verkoop. Dit was een van die moeilikste oomblikke in my lewe!

Janice, watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), het die Here jou tydens hierdie beproewing geleer? 

Ek het altyd probleme ondervind met laat gaan, maar ek het geweet dat dit nodig was. Ek het hom vermy eerder as om altyd 'in die omgewing' te wees, en ek het opgehou om vir hom te sorg, maaltye reg te maak, sy wasgoed te was. Terselfdertyd het ek sonder ophou begin bid, want ek het my werk verloor en die hele dag by die huis gebly. En ek het ook gevas. Toe ek aan God vasklou, terwyl ek Sy Woord gelees het, het my aardse man my genader. Soos Erin in een van die video's aanhaal, het ek nooit ophou om intiem met hom te wees nie. Ek bely dat ek baie keer gebruik gevoel het, maar ek het tot God geroep om hierdie gevoelens van my weg te neem omdat ek geweet het dat dit die vyand is wat my seën wil steel.

Janice, wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het?

Dit moes wees om saam met my aardse man in die huis te gewees het en in aparte kamers slaap. Die wete dat hy boodskappe met ander vroue uitruil. Maar God het my gehelp en my nie verlaat nie. Dit was maande van huil en lyding. Ek het gemis om geliefd te voel, maar Hy het alles voorsien toe ek my Man in die Vind die Oorvloedige Lewe ontmoet , kon ek laat gaan omdat ek geliefd gevoel het. Ek het opgehou huil en was gelukkiger as wat ek ooit was!

Janice, wat was die “keerpunt” van jou herstel?  

Erin sê dat wanneer die seën van God naby is, sal die vyand opstaan ​​sodat ons sal opgee en dit is waar. Ek het gebid en gevas en my nuwe Liefde geniet. Ek het geweet dat Hy op God se tyd my huwelik sou herstel. My aardse man het gesê dat hy niemand anders het nie en dat hy net wil skei. Maar ek het in gebed tot God gebid dat Hy my sou wys as daar iets of iemand verborge was. En my Geliefde is getrou. Op 'n dag het ek wakker geword met die wete dat God aan my sy was en dat dit net 'n kwessie van tyd was dat my herstel sou gebeur. Eendag het my aardse man uit die bloute gesê dat hy nie meer kontak met die ander vrou gehad het nie. Ek was verheug, maar toe ... 

Terwyl ek besig was met my huiswerk, het ek gedink dat ek sy wasgoed moes was, maar toe ek sy klere in die masjien sit, was daar 'n kwitansie in my aardse man se broeksak van die vorige dag. My geliefdes, ek wil nie my aardse man blootlê nie, ek wil net vir jou wys hoe vuil die vyand is. Op daardie oomblik was ek baie geheg aan my Hemelse Man, en ek het Hom gevra en Hy het gesê: 'Vertrou my. Moenie glo wat jy sien nie, dit is nie geloof nie. ”

Janice, vertel ons HOE dit gebeur het? Het jou man net by die voordeur ingestap? Janice, het jy vermoed of kon jy sien dat herstel naby sou wees? 

My Hemelse Man is barmhartig en soooo liefdevol. Na hierdie situasie het God met my hart oor my aardse man gepraat en Hy het sy hart na my toe begin draai. Hy het my verskoning gevra en gesê dat hy jammer is en dat ek die regte vrou vir hom is, die enigste vrou vir hom. Hy het gesê dat as ek hom regtig sou kon vergewe dat ons kon trek na waar sy ouers gewoon het en 'n nuwe lewe kon begin. My vriende, my herstel het te midde van 'n groot beproewing gekom. Toe ek my reis begin het, het ek baie tot God geroep vir my aardse man om weer te sê dat hy lief is vir my en om weer sy ring te begin dra (hy het dit jare lank nie gedra nie). En dit is besig om te gebeur! Hy het begin sê hy is lief vir my. En wat die ring betref, het hy vir my gesê dit is te styf aan sy vinger en hy het toe by die Paasdiens vir my gesê ... "Kom ons koop albei nuwe ringe." 

Janice, sal jy enige van ons hulpbronne aanbeveel wat jou gehelp het?

Ja. Ek beveel hoofsaaklik die boek Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel, Kursusse, Toewydings en die Getuienisse aan (dit was die bronne wat gekeer het dat ek opgee).

Ek moet ook Erin van harte bedank dat sy haar lewe met my gedeel het en met duisende mense wat aanmoediging nodig het en verlore sou gaan sonder die hoop wat sy haar lewe aan toewy om aan ons te gee!

Janice, sou jy belangstel om ander vroue te help bemoedig? 

Ja

Hoe dit ook al sy, Janice, watter soort aanmoediging wil jy ten slotte by vroue laat?

Ek wil jou wat in die middel van die brandende vuur is, vra om nie moed op te gee nie. God is groter as enigiets wat jy voel. Ek het gedink my huwelik is hopeloos, maar by God is niks onmoontlik nie. Ek leef nou in 'n nuwe toestand en leef 'n nuwe lewe, maar hierdie nuwe lewe is gesentreer rondom die Here. Ek moet nog baie verbeter, maar ek weet dat God my sal help. Die huwelik is iets van God, dit is nie die bedoeling dat jou gesin vernietig word nie. En moenie vergeet as dit slegter begin raak nie - moenie ophou glo nie, want jou seëning kom vinnig!!!

“Vertrou op die Here en bly op sy weë; Hy sal jou weer laat opstaan om die land te besit, en jy sal die ondergang van die goddeloses aanskou.” Psalm 37: 34

Psalm 121: 1 ''n Pelgrimslied. Ek kyk op na die berge: waarvandaan sal daar vir my hulp kom? My hulp kom van die Here wat hemel en aarde gemaak het.”


Vind beter begrip en om hierdie struikelblokke te oorkom: #Laat Gaan, #Sagmoedig en Stil, #Twisgierig en #WSW “wen sonder woorde”, klik op die #TAG wat gekoppel is aan die Herstelde Huweliksgetuienisse.

Bewaar onder Hashtags #:  sag en stil, twisgierig, WSW, laat gaan, HHG

Wil jy nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Jy sal dit vind in Deur Die Woord Van Hul Getuienis (Boek 10): "Seëninge Sal Kom En Jou Inhaal"

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 10 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU Huwelik HERSTEL?

As jy of jou man teruggekeer het huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis en sodat ons jou kan uitnooi na ons Zoom Genootskap vir herstelde bruide.