HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Niemand Het My Sien Huil Nie”

♕ Vandag se belofte: “Vertrou op die Here! Wees sterk en skep moed! Ja, vertrou op die Here!” Psalm 27:14 

Ximena, hoe het jou herstel eintlik begin?

Dit het alles begin toe God my in 'n droom gewaarsku het oor die stryd wat ek binnekort sou hê, tog was ek ongehoorsaam en het my nie voorberei op die komende stryd nie. Ek het voortgegaan om my lewe binne die kerk te leef (ek is die leier van die vrouegroep). Ek het eintlik gedink ek het God in my lewe en dat ek Hom ken en dat Hy my geken het. Maar ek was dood en koud, 'n witgekalkte graf, 'n fariseër en ek het aan myself gedink as 'n supergelowige. Hoe arrogant. Wat 'n groot fout en watter sonde, om trots te wees op wat ek gedink het ek het. 

Tog het God my steeds na Hom toe getrek, maar ek was blind en het nie besef dat ek soos 'n dwaas my huis vernietig en afgebreek het nie. Maar Hy was my genadig. 'n Vriendin het my om hulp gevra met betrekking tot haar gebroke huwelik en ek het haar genooi om die dames erediens by te woon toe ek hoor dat daar 'n spreker is wat haar kan help. Die snaakse ding is dat sy nie eers kon gaan nie, maar ek het gegaan en die spreker het haar getuienis gedeel. Sy het gesê GOD het haar huwelik herstel. God het al met my gepraat en my voorberei op wat later die dag sou gebeur. Op dieselfde dag het God aan my geopenbaar dat my man saam met 'n ander vrou was. Alhoewel dit nie my plan was nie, het God seker gemaak dat ek genoeg hoor om te weet wat aan die gang is. Goddank, ek het nie wanhopig of paniekerig geraak nie omdat ek al geweet het dat dit 'n geestelike oorlog was en die eerste stap was om Sy vergifnis los te laat.

Ek het gedink alles sal terugkeer na normaal, maar selfs al het ek hom vergewe, het hy bly baklei teen by die huis bly en ek was gelos om in gebed te sukkel, te vas en om die aangesig van God te soek sodat die krisis en woestynland sou eindig. Gedurende hierdie tyd het ek voor baie moeilikhede te staan ​​gekom en 'n wonderlike reis om die weë van God te ontdek. Toe het ek op verskeie restourasie-webwerwe afgekom, en die getuienisse was belangrik om nie moed op te gee nie, en toe ontdek ek RMI en ek het die beginsels van die boek, Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel, begin toepas.

Ek was dikwels hartseer toe ek die getuienisse gelees het en gesien het dat al die mans wegloop en soms selfs van hul vrou skei en dan terugkeer huis toe. Aangesien my aardse man nooit weg is nie en ek nie geweet het hoe 'n herstel kon gebeur as die huweliksmaat nie sou weggaan nie, maar ons GOD is die GOD van die onmoontlike en Hy werk anders in elkeen van ons! In totaal was my man net 3 dae weg van die huis, maar hy het nooit daarin geslaag om sy goed te kry en ons vir altyd te verlaat nie.

Ximena, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom met jou hele hart  gesoek het?

God het aangehou om my na Hom toe te trek, hoe meer ek die boek Hoe God Jou Huwelik Kan en Sal Herstel, gelees en weer gelees het en die beginsel van laat gaan toegepas het (alhoewel hy aan my sy in die huis was), was dit baie seer en moeilik. Maar julle het my aangemoedig om na GOD te kyk, ek het dit gedoen en Hy het my GEHELP. Ek het na Hom gegaan in elke krisis, Hom my Hemelse Man gemaak, om vergifnis gevra vir alles wat Hy geopenbaar het wat ek verkeerd gedoen het. Ek het Hom gevra om my te vergewe omdat ek dwaas was, dat ek 'n fariseër was en dat ek gedink het dat ek Hom ken terwyl ek nie het nie. Ek het Hom gevra om my te vergewe omdat ek Hom nie met my hele hart aanbid het nie, nie gevas het nie, nie in die vroeë oggendure na Hom gesoek het toe Hy my wou ontmoet nie.

Toe ek dit alles begin toepas het, het alles in my lewe hervorm en verander. Dit is toe dat GOD my verander het en die beste, wonderlikste ding het begin gebeur. Ek het veranderinge begin sien wat HY in my man se lewe aanbring. Ek verlang nog steeds daarna dat hy sy lewe aan God gee, want hy het nog nie volkome na Hom toe gekom nie. Maar ek is dankbaar vir alles, want ek vertrou steeds om die redding van my man en sy familie te sien.

Watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), Ximena, het die Here jou geleer tydens hierdie beproewing?

Die HERE het my baie geleer tydens my reis, Hy het my geleer om te bid, op Hom te vertrou, om nie na die omstandighede te kyk nie. Ek het geleer dat HY my Man is en dat ek nooit 'n ware gelowige was nie en ek het dit nie eens geweet nie. Hy het my geleer om die Woord te oordink en deur die Bybel te lees om dit en soveel meer te ontdek. Ek het geleer om te vas, om nie al ons liefde en aandag aan ons aardse mans te gee nie en om ons Hemelse Man eerste in ons lewens te plaas.

Wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het, Ximena?

Toe hy vir 3 dae verdwyn het, wou ek hom bel en na hom gaan soek. Ek was ook bang dat ons familie en bure dit sou uitvind. Ek was so dankbaar toe ek die boek gelees en ontdek het dat ek nie nodig gehad het om die situasie met ander te deel nie. My familie het nie nodig gehad om te weet nie (en weet nog steeds nie wat ek deurgemaak het nie), want Hy was alles wat ek nodig gehad het. Die vyand het my probeer verneder, maar hy het nie daarin geslaag om wat gebeur het openbaar te maak nie. Deur dit alles het ek die vyand beveg deur Sy dienskneg te bly, geglimlag as ek in ons buurt gestap het of iemand op straat ontmoet het. Ek het geglimlag as ek kerk toe gegaan het (voordat Hy my Geestelike Leier geword het en ek bygewoning laat gaan het). Hierdie donkerste dae was toe ek die gelukkigste van almal was. Niemand het my gesien huil of met my kop na onder sien loop nie. As ek gehuil het, het ek tot GOD gehuil en Hy het my getroos met Sy Woord en my herinner aan Sy beloftes. 

Selfs toe hy my vertel het van sy besluit om by die ander vrou te bly en my besonderhede gegee het van hoe hy in haar familie verwelkom is. Ek het net daar gestaan ​​terwyl ek die Here vir my sien veg het en Hy het gewen omdat Hy nie gevegte verloor nie. Hy slaag altyd. Aangesien niemand hom ondersteun het nie, het hy besluit om almal en my en my dogter te verlaat, maar wie is die hoof van die mens? Dit is die Here en GOD is die hoof van almal. Die vyand het misluk. My man het probeer om sy planne in werking te stel, maar GOD het sy poging verydel. Toe hy haar vat om sy familie te ontmoet, het God my ondersteun, Hy het my guns gegee. Ek het gedink dit was die einde, maar ek het gefokus op hoeveel ek Hom aanbid en met my hele hart gesoek het. Ek het nie op herstel gefokus nie en dit het my in 'n nuwe wese omskep. Hulle het nooit daarin geslaag om die huis binne te gaan nie, my skoonma het hulle voorgekeer voordat hulle kon binnegaan. Hulle is gevra om te gaan en moes toe gaan.

Vertel ons HOE dit gebeur het, Ximena? Het jou man net by die voordeur ingestap? Maeve, het jy vermoed of kon jy sien dat jy naby aan herstel was?

Omdat hy nooit regtig weg was nie, glo ek my herstel het gebeur toe hy besluit het om nie weg te gaan nie. Nadat hy oortuig was dat hy die ander vrou wou hê, nadat hy gesê het dat hy gelukkig saam met haar wil wees, het hulle beplan om in 'n nuwe huis te woon, maar GOD het sy hart gekeer. God wou hom nie laat uitgaan of sy goed uit die huis neem nie. En daardie aand het hy weggegaan en 3 dae weg van die huis deurgebring, hy het teruggekom en my uiteindelik gesê dat hy klaar is met haar. God het vir hom gesê dat dit verkeerd was.

GOD het my altyd getroos met Sy Woord. In Psalm 27:14 sê: "Stel al jou hoop op die Here! Vertrou op Hom! Hou moed! Wees sterk! Moenie die handdoek ingooi nie; bly wag op die Here!” Psalms 27:14. Dit is wat ek gedoen het en soos die dae verbygegaan het, het sy hart steeds na my toe teruggedraai. Ek het gesien hoe hy alreeds deur GOD gevorm word, hy het weer liefdevol geword en gesê dat hy en ek bedoel is om te wees. Hy het my vertel dat hy besef het hoe blind hy oor haar was en hoe verkeerd hy was om ons almal hierdeur te sit. Elke dag sien ek hoe my man iets nuuts oor God ontdek terwyl Hy Homself aan hom openbaar en sy sondes openbaar wat hy dan aan my bly bely.

Sou jy enige van ons hulpbronne aanbeveel wat jou gehelp het,  Ximena?

DIE BOEK, HOE GOD U HUWELIK KAN EN SAL HERSTEL, LEES HOM OOR EN OOR EN OOR.  ELKE KEER WAT JY HOM KLAAR GELEES HET, MOET JY WEER BEGIN, SODAT DIE VYAND NIE DIE WOORD UIT JOU HART EN DIE VERSLAE EN GETUIENISSE, SAL STEEL NIE.

Ximena, sou jy belangstel om ander vroue aan te moedig? 

Ja

Hoe dit ook al sy, Ximena, watter soort aanmoediging wil u ten slotte by vroue laat?

Moet nooit moed opgee nie en ook nie na die omstandighede kyk nie, want GOD werk nie deur sig nie, maar deur werke deur geloof, 2 Korintiërs 5: 7 GOD sien nie hoe die mens sien nie, 1 Samuel 16: 7. Die vyand plant leuens en stel omstandighede op om jou en my te laat moed opgee! Hy lieg en stuur mense om vir ons dinge te vertel wat nie waar is nie. Hy gebruik selfs ons eie mans om ons seer te maak, maar as ons geloof in GOD is, beloof Hy om die hart van die mens te keer. Vertrou net op GOD. HY IS WIE ONS ONDERSTEUN, EN ONS LIEFDE VERDIEN!

Vind meer aanmoediging en oorkom die hindernis van #Laat Gaan op die # TAG te klik wat gekoppel is aan Herstelde huweliksgetuienisse.

Bewaar onder Hashtags #: AV, HHG, HM, Laat Gaan

Wil u nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 7 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU HUWELE HERSTEL? As jy of jou man terug is huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis.