HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Moet Nooit Herstel Opgee Nie!”

♕ Belofte van vandag: “U wys vir my die lewenspad; in u teenwoordigheid is vreugde, en aan u regterhand is daar blydskap vir altyd.” Psalms 16:11

 

Bedieningsnota:  Hierdie Herstelde Huweliksgetuienis is vir my baie spesiaal. Alhoewel ek nog nooit vir Jana ontmoet het nie, sy was een van die lede van die WhatsApp-groep wat deur Valentina gestig is, wat vroeër 'n dierbare goeie vriendin was, ons Portguese minister en toe skielik van ons weggeneem is nadat sy saadjies van hoop gesaai het, in ryk grond wat goeie vrugte oplewer soos jy sal lees. ~ Erin

Matteus 13: 23—

“Hulle by wie op die goeie grond gesaai is, is dié wat die boodskap hoor en verstaan. Hulle dra vrug en bring ’n oorvloedige oes voort: 100 of 60 of 30 maal soveel as wat oorspronklik gesaai is.”

Jana, hoe het jou herstel eintlik begin?

Ek was 'n opstandige dogter en my man het ook 'n opstandige streep gehad. Ek het geen regte verhouding met God gehad toe ek jonk was nie. Ek het ander dinge in die wêreld gesoek om my gelukkig te maak en my behoeftes van verwerping en depressie te bevredig, wat die gevolg was van 'n ongestruktureerde en ontwrigte gesin.

Nadat ek getrou het, het ek besef dat daar 'n leemte in my lewe was en ek het gou agtergekom dat my man my verraai het. Ek het gevoel dat ek verwerp, verneder, regtig in die modder gegooi is en ek het verstaan ​​wat in Psalm 55: 13-15 staan: “As dit nog my vyand was wat my smaad aangedoen het, sou ek dit kon verdra; as dit 'n teëstander was wat my wou verneder, sou ek hom kon probeer vermy. Maar nou is dit jy, 'n man soos ek, my maat en my goeie vriend. Ons was so nou aan mekaar verbonde; opgewonde het ons saam na die huis van God toe gegaan.”

Die fondasie van my lewe het onder my uitgegly en in wanhoop het ek gehuil omdat ek nie kon verstaan ​​waarom my huwelik verby was nie. Daar was lang pynlike jare van huil, maar ook genesing en bevryding.

Om my nood te vererger, was ek swanger toe my ma oorlede is, en ek was kwaad vir God omdat Hy my ma nie genees het nie. Ek het al meer alleen gevoel.

Ons was geseënd met 'n pragtige seun, maar ek was baie alleen tuis en het net vir ons seun gesorg. Ek het vergeet dat my man daar was en dat ek 'n lewe gehad het behalwe om net moeder te wees. Verder het ek wel plek gemaak vir my man om 'n vader te wees, om vir ons seun te sorg omdat ek gevrees het dat hy aggressief met hom sou word en was bang vir wat hy moontlik aan ons kind sou doen. Ek het vergeet dat hy soms liefdevol was, en dat ek te seergemaak was om enige van sy goeie eienskappe te sien.

My man het vir my gesê hy wil nie meer kerk toe gaan nie, want ek moet by ons seun in die Kinderkerkkamer bly en hy kan dit nie verstaan ​​nie. Hy het gesê dat hy nie 'n kind wou hê nie, dat hy nie daarvan gehou het dat hy nie kon slaap nie en dat hy baie senuweeagtig was weens hierdie dinge. Om dit die hoof te bied, het hy weer gedrink en baie dinge gedoen wat hom van God geskei het.

Ek het aangehou om kerk toe te gaan, meestal het ek gehuil. Ek het eenvoudig nie tyd gehad om na God te soek in 'n stil en alleen tyd nie. Ek wou Hom ken, na Hom luister, maar ek het nie Sy Woord geken nie, en ek is nooit geleer hoe om Hom te  soek nie. Maar toe ek die boek "Hoe God Jou Huwelik Kan en Sal Herstel " vind en lees, het ek Hom op 'n intieme manier en Sy Woord leer ken, en toe kon ek myself en my sondes sien.

Jana, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom van harte gesoek het? 

Ek het soveel foute begaan voordat ek RMI gevind het, dat ek my huwelik sien sterf het en niks kon doen nie. Ek was te besig en het vasgeval in my miljoene sondes. Ek het nie van hulle afstand gedoen of berou gehad nie, ek het dit nie gesien nie, ek het net die sondes van my man en ander gesien, en selfsugtig gedink aan my persoonlike redding en geluk.

Ek het selfs gehoop dat my aardse man gestraf sou word. Ek wou gelukkig wees en sonder om my naaste lief te hê soos ek. Ek het gedink ek is die beste in alles, ek het gedink ek is die geestelikste omdat ek kerk toe gegaan het. Ek het gereeld vir my man gepreek en sy 'heilige gees' geword. Ek het hom probeer dwing om kerk toe te gaan sodat hy sou verander.

Benewens dit alles, het ek in leuens geleef, ek het gelieg oor die waardes van dinge, ek het gelieg om te behaag, ek het gelieg om bespreking te vermy, ek het gelieg dat ek iets gewen het, terwyl ek eintlik niks anders vir my gekoop het AS ... verwoestende leuens nie.

Ek was baie ongeduldig, ek het baklei oor 'n vuil glas, sy klere op die vloer, het gestry toe my aardse man gedrink het. Daarbenewens het ek geskinder (dit gaan nie oor die verspreiding van gerugte nie, maar ek het oor die sonde van ander gepraat en nie na my eie gekyk nie). Ek het geweier om onderdanig te wees aan my man of iemand anders wat gesag het. Ek sou geen opdragte van iemand neem nie en ook nie deur ander weerspreek word nie.

Ek het almal beoordeel en myself 'n slagoffer gemaak. Ek het byvoorbeeld geneem wat nie myne was nie. Ek het in die supermark geëet en nie daarvoor betaal nie, of ek het die ekstra kleingeld gehou wat die kassier my gegee het toe dit 'n verkeerde bedrag was. Ek het baie woede, onvergewensgesindheid, ens. gehad ...

So het God my begin verander en ook my situasie verander. Ek kon al my sondes sien toe die skille van my oë val.

Alleen in my geheime kamer het ek die kursusse van RMI deurgegaan - kursusse wat my sleutel tot die oorwinning was - Hy het my na my buurvrou geneem, wat my gebedsmaat geword het, aangesien sy deur 'n soortgelyke situasie as myne gegaan het.

Watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), Jana, het die Here jou geleer tydens hierdie beproewing? 

Wen sonder 'n woord, want voorheen wou ek met 'n menigte woorde wen.

Ek het 1 of 2 keer per week kerk toe gegaan, maar ek het God nie geken en hoe dit was om 'n intieme verhouding met Hom te hê nie. Ek het godsdiens gehad, maar ek het nie God gehad nie.

Laat gaan van my kerk en leer hoe om 'n Wyse Vrou te wees  en dat ons eerste bediening ons huis is. \o/

Ek het my man dikwels in alle situasies verwerp, altyd wanneer ek baie kwaad, seergemaak en hartseer was. Die kennis oor die  intimiteit terwyl jy nog steeds getroud was, was belangrik vir ons herstel.

Wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het, Jana?

Ek het gesien hoe my man al meer drink, rook, dwelms gebruik, aggressief teenoor my en my seun word. Elke jaar het dit in my huis erger geword, en ek was dwaas en het met almal en sy moeder oor sy sonde gepraat (die grootste fout wat ek gemaak het), en ek het altyd gesê: 'Ek kan dit nie meer uithou nie', 'ek is moeg’ en het net nie meer gebid nie. Ek wou verdwyn en teruggaan in die tyd om alles uit te wis voordat dit alles begin het - terug na my troudag.

Maar te midde van soveel pyn, het ek met die beste en grootste Liefde in die wêreld geleef, ek het my eie herstel geleef en God het my beloon met 'n herstelde huwelik.? Eintlik sal ek die restourasie daagliks deurleef totdat ek My geliefde Hemelse Man  hier en vir alle ewigheid ontmoet  .

Jy kan gelukkig wees op alle terreine van jou lewe wanneer jy die eerste keer vreugde in God vind en jou geliefde Hemelse Man ontmoet.

“U leer my hoe om te lewe. By U is daar oorvloedige blydskap. Uit u hand kom net wat mooi is.” Psalm 16:11

Jana, wat was die “keerpunt” van jou herstel?

Terwyl ek gevas en gebid het, het ek op die internet na herstelde huwelike begin soek en die wapenrusting van God aangetrek - daagliks en in gebed, het ek my man ook in gebed bedek in plaas van in my woorde aan hom. Ek het regtig gebid sonder ophou.

Ek het die boek Hoe God Jou Huwelik Kan en Sal Herstel gevind en dit in drie dae gelees en toe bid ek die gebede wat aan die einde van hierdie boek gevind is.

Ek het met die kursusse begin, maar ek het besluit om kursus 2 te doen, want ek het gedink: 'Aangesien ek die boek al gelees het, het ek nie kursus 1 nodig nie.' Maar toe kom ek terug en doen kursus 1 en sien dat dit baie anders is as die boek.

Ek het daagliks verander, ek het nie meer na my man se sondes gekyk nie, of wat hy gedoen het nie; ek het verklaar dat my vreugde van die Here kom en dat ek in enige situasie tevredenheid kan hê. Ek  kerkbesoek laat gaan en die Here in my gebedskamer begin ontmoet. Ek het na werksure studeer en gebid en my fokus was om verander te word. Elke dag het ek gehuil en God om hulp gevra, ek was nie bang vir slegte nuus of wat ek gesien het nie; ek het in die geloof geleef tot my oorwinning.

Op 'n dag toe ek by die huis kom, het ek kursus 2 gedoen, en ek het gaan slaap, gebid en gesê: 'Ek wil nie meer die herstel hê nie, ek wil net U he, Here. Genoeg, ek sal lewe om U te dien! ” Ek het meer vir myself begin sorg, ek het aangetrek en saam met my seun gaan stap, ek het sy geselskap begin geniet (want voorheen het my hartseer my nie toegelaat het nie!). En ek het hom graag dinge geleer, en sjoe, dit was wonderlik! My geliefde het my trane drooggemaak, Hy het my man geword en die beste Man! Alles was perfek tussen ons!

Vertel ons HOE dit gebeur het, Jana? Het jou man net by die voordeur ingestap? Jana, het jy vermoed of sou jy kon sê dat jy naby aan herstel was? 

Terwyl ek van binne herstel is, het my man ook verander en anders na my gekyk. Die skille het van sy oë af begin val, en hy het meer liefdevol geword en my om vergifnis gevra vir wat hy gedoen het, en ons is weer as gesin saam!

Hy het opgehou om dwelms te gebruik, alkohol te drink of gevegte te veroorsaak en hy is terug kerk toe, soms het hy ons saamgeneem.

My man is meer en meer verander en is 'n nuwe man. Ek is dankbaar vir alles en ek wag op God om die goeie werk wat Hy begin het, af te handel!

Sou jy belangstel om ander vroue aan te moedig, Jana? 

JA! Ek het 'n  RMI-vennoot geword en ek weet dat ek vroue van regoor die wêreld kan help om te leer wat ek hier geleer het.

Ek het ook 'n bemoedigingsgroep op WhatsApp, waar ons die lesse van die kursusse deel en mekaar as eVennote in gebed  ondersteun. Ek is ook deel van die "Geliefde kinders van die Vader en Gaan herstelbediening", wat takke van RMI is. Ons is vroue wat persoonlik en aanlyn ontmoet om die boek, ‘n Wyse Vrou, te bestudeer.

Die belangrikste is om Sy liefde oorvloedig te leef en daardie liefde en geloof te deel met almal na wie Hy ons stuur.

Hoe dit ook al sy, Maeve, watter soort aanmoediging wil jy ten slotte by vroue laat?

Geagte vriendin, moenie vergeet dat dit 'n geestelike stryd is nie! Selfs na die herstel het my aardse man soms dronk by die huis aangekom, maar ek het Hom vertrou. Ek het op my aardse man gewag en hom bedien, sy skoene uitgetrek en vir hom gesorg. Rustig by hom gesit en net gepraat, hom nie geoordeel nie. Ander kere het hy na konserte en kroeë gegaan, en soos Erin gesê het, het ek ook, saam met hom gegaan, maar ek het in my gees gaan bid! Maar hy het vinnig gestop, my man wou nie meer hierdie programme doen nie, danksy my Geliefde,  want ek het my aardse man eerder geëer as veroordeel!

“As iemand jou dwing om sy goed een kilometer ver te dra, dra dit vir hom twee kilometer.” Matteus 5:41

Moenie 'n toeskouer wees nie, leef die herstel uit! Sorg vir die kinders van God en dan sorg Hy vir jou! Moet nooit jou herstel opgee nie!

Vind meer aanmoediging en om die hindernis van #WSW Wen Sonder Woorde te oorkom, klik op die # TAG wat  gekoppel is aan die Herstelde Huweliksgetuienisse.

Bewaar onder Hashtags #: HHG, vas, wsw

Wil jy nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHGhttps://uiteindelikhooTwisgierige Vroup.com/kursus/k1/twisgierige-vrou/

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 7 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU HUWELE HERSTEL? As jy of jou man terug is huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis.