HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Herstel In Die Middel Van Die Wêreldwye Covid-19-pandemie!”

♕ Vandag se belofte: “Die wil van die koning staan onder die gesag van die Here; soos 'n stroom water lei Hy dit soos Hy verkies.” Spreuke 21: 1

 

Olivia, hoe het jou herstel eintlik begin?

Dit het alles 4+ jaar gelede begin, ek en my aardse man het pas ons 11-jarige huweliksherdenking gevier. Ongeveer twee weke later het ek begin agterkom dat my man anders optree en my heeltemal anders behandel. Toe ek na hom kyk, het ek gedink, “dit is nie my man nie, iets het hom aangegryp; dit is nie goed nie en dit is boos.” Hy het verander in iemand wat ek nie eers herken het nie. Van daardie oomblik af het alles onderstebo gedraai.

Hy het skaars met my gepraat. Ek het begin om God te soek en te bid om getuienisse van God te vind wat huwelike herstel, wat deurgemaak het wat ek deurgemaak het. Ek het dit destyds nie geweet nie, maar dit was die begin van my “staan” wat later in my reis verander het.

Ongeveer 2 maande later (2 dae voor my verjaardag) het my man uitgetrek. Hy het vir my gesê hy gaan by een van sy werksvriende bly omdat hy ruimte en tyd nodig het. Hy wou nie skei nie, maar ons moes net uitmekaar gaan sodat hy sy kop kon skoonmaak.

Dit was net voor Moedersdag en ek het hom dadelik gevra of hy saam met iemand anders was. Hy wou nie antwoord nie. Ek het weer gevra en hy het uiteindelik erken dat hy was. Dit was later die aand wat hy vir my 'n sms gestuur het dat hy my iets anders moes vertel, maar hy was bang om vir my te sê omdat hy my nie wou verloor nie. Hy het erken dat hy die dag toe hy uitgetrek het, by die ander vrou ingetrek het en sedertdien daar woon. Later het ek ontdek dat sy baie ouer as ons (ek en my man) was.

Nodeloos om te sê dat alles na dit in loutere hel verander het. Die dinge wat bestaan ​​of plaasgevind het, was heeltemal ondraaglik. Ek het by die “herstel dieet”' aangesluit. Ek het soveel gewig verloor en wou nooit eet nie. As ek by die huis was, wou ek by die werk wees. As ek by die werk was, wou ek by die huis wees. Dank die Here vir my ma wat gehelp het om my seuns te versorg! Ek was letterlik besig om te sterf. Ek was depressief en het net geen stryd in my gehad om te lewe nie.

Ek het deel geword van ‘n staners bediening. Dit het my 'n geruime tyd gehelp, maar elke keer as dinge begin vorder en ek het 'n tree vorentoe gegee, sou ek kort daarna voel asof ek 50 tree terug gee. Ek het slegter begin voel oor my situasie in plaas van beter. Ek het hoop verloor. Ek het meer gehuil. Ek het moedeloos geraak en wou opgee (ek het baie keer probeer om op te gee net sodat my Hemelse Man my terugbring). Ek het net altyd vir my huwelik geveg en ek was uitgeput. Ek sou ure en ure en ure van gebed bid met sy naam en die naam van die ander vrou daarin (onnodig om te sê dat baie van hierdie verse regtig vir my bedoel was).

Gedurende hierdie tyd was ons huis onder ons uitverkoop (dit is 'n heel ander verhaal en getuienis) en ons moes noodgedwonge in ons 5de wielsleepwa gaan bly, waar ons geparkeer en op 'n kerkparkeerterrein gewoon het. Ek en my seuns het dus in ons nuwe 'huis' ingetrek.

Na 'n bietjie meer as 2 jaar het my man meer nagte begin tuisbly. Toe was hy elke aand by die huis. Deur die genade van God het hulle opgebreek. Hy was tuis, maar was nie toegewyd aan my en ook nie ons huwelik nie. Hy het gesê ons is net vriende, beste vriende en ek is die moeder van sy seuns.

My man was ongeveer 11 maande by die huis en skielik het hy weer begin uitgaan. Hy het weer begin oefen. Voor ek dit geweet het, was hy weer weg. Hierdie keer, soos voorheen, het die nuus na my teruggekeer dat sy baie, baie jonk was, meer as die helfte van sy ouderdom. Dit was 'n heel nuwe vlak van emosies om te hanteer.

Een aand het ek net tot God uitgeroep en vir Hom gesê dat Hy dit moet verander, want ek kan nie so bly leef nie, iets moet verander!!! Ek moet die volgende 24 uur van Hom hoor wat my huwelik betref, anders sou ek klaar wees en glo dat alles wat ek gedink het van Hom af was, eintlik net ek was wat myself vertel het dat ek van God gehoor het.

Dit was die aand of die volgende oggend, ek het 'n lukrake, eenvoudige antwoord gekry (van 'n vreemdeling) op 'n gebed wat ek vir my man, ons huwelik en ons gesin op 'n YouTube-video van 'n herstelde huwelik geplaas het, wat my "Staan" vir ewig verander het. Hulle het eenvoudig gesê: '”uiteindelikhoop.com is 'n goeie webwerf om na te kyk.” Geïnteresseerd het ek dit opgesoek. Ek het gedink, ek het alles probeer, wat kan ek verloor, dit is net 30 dae. Dit het die begin van die reis geword wat my lewe vir altyd verander het! Wat 'n goddelike afspraak wat my Hemelse Man opgestel het . Ek het nooit teruggekyk nie.

Olivia, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom met jou hele hart gesoek het?

Ek het met die kursusse by uiteindelikhoop.com begin. Ek het gelees: Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel , 'n Wyse Vrou en my hart in die joernale uitstort. Ek het elke hulpbron van RMI gelees. Ek wou meer van my Hemelse Man hê. Uiteindelik het ek die hoop en 'ding' gevind wat in my lewe en op my reis ontbreek.

Die antwoord op my vraag of ek dink dat daar meer as dit is om te vind, is ontdek toe ek hierdie bediening gevind het. Hy het my begin verander, my gevorm en my verander van die vrou wat ek geword het tot die vrou wat ek nou is. Toe my man die eerste keer huistoe gekom het, het ek nie geweet dat ek 'n herstelde huwelik het nie. Ek kon ook sien hoe ek nog nie gereed was om hom by die huis te hê nie, want ek was nie 'voorbereid” soos ek nou is vir sy terugkeer nie, want ek was nie gegrond in my Hemelse Man of Sy waarhede nie.

My Hemelse Man het in Sy Woord en deur middel van hierdie bronne aan my geopenbaar wat en hoe 'n vrou veronderstel is om te wees en op te tree. Wat my rol was en wat my man se rol was. Hy het my geleer hoe ek my man, die huis en my seuns moes grootmaak. Ek moes my huis opbou en nie afbreek soos voorheen nie. Ek het net soveel verantwoordelikheid gehad dat my huwelik verbrokkel het as my man; ek sou selfs so ver gaan om te sê: die meerderheid, as dit nie alles my skuld was nie!

Ek het my kerk laat gaan, wat ironies was omdat ons op die perseel gewoon het. Hy het my geleer hoe om tiendes te gee . Ek het getrou tiendes gegee en die wonderwerke wat daaruit voortvloei, het die omstandighede van my gesin se lewens verander. Ek het geleer om werklik oor te gee, te laat gaan (dit was die ergste vir my), vertrou en dit alles voor Hom te bring. Hy het my alles geword. Ek het 'n sagte en stil gees gekry en ek het aangehou om sonder 'n woord te wen (dit was een van die moeilikste vir my). Ek was anders. My Geliefde was alles waarvoor ek wou, benodig en geleef het.

Watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), Olivia, het die Here jou geleer tydens hierdie beproewing?

My oë het redelik wyd oopgegaan tydens my reis. Ek het geleer dat ek die een was wat my huis en my huwelik verskeur het. Ek was eiegeregtig, trots, twisgierig, uitgesproke, argumentatief, oneerbiedig, 'n Fariseër, en die lys gaan aan. Ek het te veel inligting met ander gedeel. Ek het heeltemal te veel gepraat toe ek moes bid, die Here gesoek het en dan gepraat het. Ek moes my man gesteun het toe hy ons seuns sou dissiplineer of die hoof van ons huisgesin sou wees, in plaas daarvan om hom reg te stel oor hoe hy dinge gedoen het. Ek het hom platgeslaan, al hoe kleiner gemaak in plaas daarvan om hom op te bou, hom nie te respekteer nie en nie toe te laat dat hy my en ons kinders lei nie, soos God hom gemaak het om te wees en te doen. Ek het die deur oopgemaak, en die vyand verwelkom en in ons huis laat inkom, hy het nie eers nodig gehad om te klop nie.

Wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het, Olivia?

Nodeloos om te sê, omdat dit 'n reis van meer as 4 jaar was, het ek ontelbare tye ondervind en die lys is baie lank. Ek het BAIE gesien en deurgemaak! Maar om 'n paar te noem, om ons seuns se aktiwiteite en sport alleen by te woon of met hom heeltyd op die telefoon sonder om te kyk; die vakansie was so moeilik; wetende dat hy met hierdie ander vrou op reise gegaan het en dat sy dit doelbewus beplan het op dae wat vir my belangrik was, sodat hy sou weg wees, soos my verjaardag of Moedersdag.

Een van die moeilikste beproewings wat my omtrent gebreek het, is toe hierdie ander vrou vir my man 'n troupand gekoop het en hy dit aan sy trouvinger sou dra. Daar was 'n paar keer wat hy vergeet het om dit af te haal voordat hy oorgekom het en het dit probeer wegsteek. Sy het hom ook gedruk om te skei. Sy het selfs so ver gegaan as om bereid te wees om die egskeiding te betaal en alles wat daarmee gepaard gaan. 'n Paar keer het hy oorgekom om my te vertel dat hy die dag 'n afspraak gehad het en dit was met die prokureur. Hy het my toe gebel om my te vra watter dag ek af was, sodat ons na die hof kon gaan om die papiere te teken en daardie dag te skei (asof dit so gebeur). Daar was selfs 'n dag wat ons van voertuie moes verwissel en ek het die ingevulde papiere gesien. Ek het nogal gelag omdat die papiere nie eens korrek was nie, hy het dit nie eers reg ingevul nie, maar uit die aard van die skrywe kon ek sien dat hy kwaad was terwyl hy dit ingevul het. 

'n Ander oomblik was toe hy die nuwe (ander) vrou na die wedstryd van ons ouer seun gebring het en hy het geweet dat ons seun gesê het om nie vroue na sy aktiwiteite te bring nie. Hy het haar aan my en ons jongste seun voorgestel, en omdat ons haar nie die verwelkoming gegee het wat hy wou hê nie, het hulle vroeg vertrek. Hy het my gebel en gesê dat hy nooit weer met ons sal praat nie.

Om my eie gedagtes gevange te neem en uit my eie kop te kom. Dit was vir my so moeilik om die ouderdom van hierdie ander vroue te ken. Die wete dat hy intiem met hierdie ander vroue was. Ek het gesukkel om te laat gaan en oor te gee, om regtig oor te gee sodat ek vry kon word. Ek het getwyfel of my Hemelse Man dit vir my sou doen, soos Hy vir ander gedoen het omdat dit so lank geneem het.

Olivia, wat was die “keerpunt” van jou herstel?  

Toe ek uiteindelik kon laat gaan. Ek het jare hiermee gesukkel omdat ek sou laat gaan, maar dit net van my Hemelse man af terugneem, want daar het niks in my tyd gebeur nie. Ek het baie “junior Heilige Gees” gespeel. Toe ek nie meer wou hê dat my wil moet geskied nie, maar dat Sy wil moet geskied.

Nadat ek na hierdie bediening gekom het, het ek regtig begin om hierdie lesse en beginsels in my lewe toe te pas. Ek het nie meer ‘n obsessie gehad om my huwelik te laat herstel nie. Ek wou en was dors na my Hemelse Man. Hy het my lewe meer geseën as wat ek kon tel of kon bybly. Ek het begin vry raak. Ek was lig. Ek het my alleen tyd saam met my Hemelse Man geniet. Ek het my Eerste Liefde vir die eerste keer ontmoet en dit was beter as wat ek ooit tevore ervaar het. Die kommer van my aardse man en hierdie ander vrou was nie meer die voorpunt van my wese nie. Om die waarheid te sê, ek was te bly om van my man afskeid te neem as hy oorgekom het, en hy het begin kwaad word omdat ek nie gesukkel het toe hy weg is nie. Ek het 'n nuwe strewe in my hart gehad en dit was my Geliefde.

Ek het begin sien hoe my man weer pa word. Hy het meer begin huis toe kom. Hy het my meer begin bel, veral as hy op toetsritte gaan werk het, sou hy my bel. Hy het meer vir my boodskappe gestuur. As hy 'n kans gekry het, sou hy na ons huis toe kom. Hy het my begin agtervolg. Ons het weer intiem geword. Ons het as gesin op vakansies gegaan en gesinsuitstappies onderneem. Ons het weer 'n familie-eenheid begin word, gebou op die vaste rots van Sy Woord. My Hemelse Man het alles ten goede meegewerk, selfs toe dit gevoel het asof niks gebeur nie; veral omdat dit gelyk het asof alles so 'wonderlik' daar was, en dit vir hulle 'n paradys was.

Vertel ons HOE dit gebeur het, Olivia? Het jou man net by die voordeur ingestap? Olivia, het jy vermoed of kon jy sien dat jy naby aan herstel was?

Nee, hy het nie net by deur in geloop nie. Dit was eintlik ironies. Hierdie jaar op Paasnaweek het ek en my seuns 'n familielid se huis opgepas. My man was die dag daar, maar aangesien dit laat geword het, moes hy 'vertrek'. So, toe sê hy totsiens en vertrek. Ek het lanklaas my man gemis, maar daardie aand het dit my net getref en ek het gemis om hom snags daar te hê. Ek het gehuil en die hele nag nie geslaap nie, ek was wawyd wakker en het net met my Geliefde gepraat .

Die volgende oggend het ek besef dat ek iets by die huis vergeet het en dat ek dit moes gaan haal. Ek het gedebatteer om dit te gaan haal, maar ek het gedruk gevoel om te gaan. Toe ek aangery kom, het ek opgemerk dat my man se motor daar was. Ek het hierdie sinkende gevoel gehad, in die hoop dat hy dit nie sal waag om 'haar' hierheen te bring nie. Ek was bang, my gedagtes wou wild raak. Ek het ingestap; hy was alleen en het geslaap in ons bed. Dit was dit, ek het hom nie wakker gemaak nie, ek weet hy het geweet dat ek daar was. Ek gegryp wat ek nodig gehad het en is weg. Dit was my Geliefde wat my gebed verhoor het om my te wys dat daar probleme in die paradys was. 'n Rukkie later het hy na ons toe gekom, dit was Paasdag. Baie kan binne 3 dae gebeur, of hoe? Van daardie oomblik af (1 maand), was my man tuis. My God, my God, U verdien al die lof !!! U was getrou om te vervul wat U begin het.

Dit het ook te midde van die wêreldwye COVID-19-pandemie plaasgevind.

Het jy vermoed of sou jy kon sê dat jy naby aan herstel sou wees? 

Nee, ek het regtig nie. Dit het gelyk asof dinge vir my erger geword het. Die vuur was baie warmer gemaak, veral toe ek by die bediening aansluit en deel word van die bedieningspan. 

Sou jy enige van ons hulpbronne aanbeveel wat jou gehelp het, Olivia?

Daar is beslis geen twyfel nie. Ek sal al die kursusse aanbeveel: Vind Die Oorvloedige Lewe , armoede-mentaliteit , Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel , 'n Wyse Vrou, Die Woord Van Hulle Getuienisse, Bemoediger en Oordenkings .

Het jy gunsteling Bybelverse wat jy wil deel met vroue wat jou getuienis lees? Beloftes wat Hy jou gegee het?

Daar is soveel, maar om ‘n paar te deel ...

''Moses het die volk geantwoord: ‘Moenie bang wees nie. Staan net daar waar julle is en kyk hoe die Here julle vandag red. Hierdie Egiptenaars wat julle vandag hier voor julle sien, sal nooit ooit weer gesien word nie. Wag en kyk! Die Here sal in julle plek veg.”'

Eksodus 14:13-14

“Dit sal nie vir julle nodig wees om te veg nie. Neem julle posisies in, en staan dan en kyk na die oorwinning van die Here. Hy is met julle, inwoners van Juda en Jerusalem. Moenie bang of moedeloos wees nie. Gaan môre soontoe, want die Here is met julle”'

2 Kronieke 20:17

“Wanneer sy agter haar minnaars aan loop, sal sy hulle nie kan inhaal nie. Sy sal na hulle soek, maar hulle nie kry nie. Dan sal sy dink: ‘Ek moet maar na my man toe teruggaan, want by hom het dit beter met my gegaan as nou.’ Sy besef nie dat dit Ek is wat haar alles gegee het wat sy het nie: koring, wyn en olie – selfs die goud en silwer wat sy vir die afgod Baäl geoffer het!” Hosea 2:6-7

Olivia, sou jy belangstel om ander vroue aan te moedig?

ABSOLUUT !!!! Ek is Sy vaartuig. Ek sal help wie Hy ook al oor my pad bring. Dit is alles tot Sy eer en lof.

Hoe dit ook al sy, Olivia, watter soort aanmoediging wil u ten slotte by vroue laat?

Die situasie is meestal moeilik en onmoontlik, maar Hy is die God van die onmoontlike (Luk. 1:37). Dit kan eensaam wees en jy, jouself, kan die ding wees wat in die pad staan van jou herstel. Kom uit jou eie pad. Neem jou gedagtes gevange (2 Korintiërs 10: 5). Hou vas aan Hom. Vertrou Hom met die proses, selfs al is dit nie sinvol nie. Moenie staatmaak op jou eie insigte nie(Spreuke 3: 4-6).

Hy sal dubbel (Joël 2: 24-25) herstel vir jou probleme en dit beter maak as voorheen. Hy wat oneindig meer doen as wat ons vra of dink om te vra (Efesiërs 3:20) vir jou, jou man, jou huwelik en jou gesin. Hy sal jou getuienis gebruik en jou gebruik tot Sy eer. Jy hoef net stil te wees (Eksodus 14: 13-14).

Vertrou die proses, selfs al is dit nie sinvol nie of daar is niks wat gebeur nie. Eendag, net soos ek gesê het en soveel ander mense gesê het, en wat jy ook eendag sal sê: “Hierdie reis was die moeite werd en ek sou dit vir niks wou verander of uit my lewe wil verwyder nie.”

My Geliefde , hierdie getuienis is alles tot U lof en eer. Dankie dat U my lewe onderstebo gedraai het sodat ek U kan vind en ontdek. Dankie dat U my, my man, my huwelik en my gesin so liefhet dat U bereid was om die waansin en die chaos van ons lewe onderstebo te laat draai sodat ons alles wat ons nou het, kan bekom en herstel en dit soveel beter kan maak as voorheen. Dankie dat U vir ons 'n wonderwerk en getuienis gemaak het sodat ons ander kan help en sodat ons familie en geliefdes kan sien dat U werklik is. Wonderwerke gebeur wel. En U Woord keer NOOIT leeg nie terug nie(Jesaja 55:11) en U waak aktief om dit uit te voer (Jeremia 1:12). Halleluja, in U magtige en weergalose naam. Amen.

Vind meer aanmoediging en oorkom die hindernis van #Laat Gaan, #wsw wen sonder woorde, #twisgierig, #sagmoedige en stil deur op die # TAG te klik wat gekoppel is aan Herstelde huweliksgetuienisse.

Bewaar onder Hashtags #: AV, HHG, Laat Gaan, sagmoedige en stil, Staners, tiendes, twisgierig, wsw

Wil u nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 7 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.IS JOU HUWELE HERSTEL? As jy of jou man terug is huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis.