HERSTELDE Huweliksgetuienis: “God Het my Aardse Man Huistoe Gebring – Nie Ek Nie!”

♕ Vandag se belofte: “Vir slegte tyding is hy nie bang nie: hy is gerus, hy vertrou op die Here.” Psalms 112: 7

 

Camille, hoe het jou herstel eintlik begin?

Dit het begin toe my aardse man op 'n Maandag na werk by die huis gekom het en vir my gesê het dat ons moet praat. Hy het gesê dat hy nie gelukkig is nie en dat hy dink dit sou beter wees as ons uitmekaar gaan. Terwyl hy my dit vertel het, het hy gehuil, wat my verbaas het, want in die nege jaar wat ons saam was, het ek hom net twee keer sien huil. Ek het nie geweet wat om vir hom te sê nie, want hy het my al meer as een keer vantevore verlaat, so ek het geweet dat hierdie keer anders was.

Die eerste keer wat my man my verlaat het, was nadat ek vir hom gesê het dat ek nie meer weet of ek van hom hou nie. Hy het seergekry deur wat ek gesê het, toe pak hy 'n sak en gaan. Die volgende keer wat hy my verlaat het, het ek vir hom gesê om uit te trek tydens 'n geveg, maar ek was natuurlik vinnig spyt en het hom gevra om terug te kom. Hy was altesaam drie weke weg voordat hy teruggekom het huis toe.

Die derde keer dat dit gebeur het, dit was die laaste keer, het ons weer 'n argument gehad toe het ek vir hom gesê om 'net weg te gaan'. Hierdie keer toe ek hom vra om terug te kom, het hy dadelik teruggekom, maar ek het opgemerk dat hy baie afsydig en ver van my was. Daarom het ek hom gevra wat aangaan, want hy het al tekens getoon van iets wat baie verkeerd was. Hy het niks gesê nie, daarom het ek aangedring om te weet hoekom hy nie meer sy selfoon by die huis aanskakel nie, hoekom hy my nie toegelaat het om sy selfoon te kry nie en ook hoekom hy sy wagwoord op sy foon verander het. Toe het ek vir hom gesê dat ek opgemerk het dat ek nie meer toegang tot sy sosiale netwerk het nie, en dat die wagwoord verander is. En dit is toe dat hy my vertel dat hy wil skei en hierdie keer het hy my daarop gewys dat hy dink hy is nie meer lief vir my nie. Ek het gehuil, gesmeek, letterlik gekruip om hom te laat heroorweeg, maar hy wou niks meer met my te doen hê nie en is daar weg.

Dit was toe dat ek God begin soek het, maar sonder veel begrip van hoe. Dit was die eerste keer dat ek God regtig in my lewe genader het. 

Camille, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom met jou hele hart gesoek het?

Geagte bruide, ek hoop om my getuienis met julle te deel en julle soveel moontlik besonderhede te gee om julle aan te moedig, want die getuienisse wat vol besonderhede is, het my ook gehelp. Dit is egter nie my begeerte om my aardse man se sondes bloot te lê nie, daarom beloof ek dat ek binnekort sal vertel hoe slegte ek 'n vrou was. Ek wil hê dat julle moet weet wat julle hier by RMI gelees het, waar daar staan ​​dat selfs as jou man by die huis kom dat hy nie lank sal bly nie, dit waar is! As God nie by jou is nie, of as daar geen transformasie is nie, sal dit met jou gebeur. GLO MY hy sal jou weer en weer en weer verlaat, omdat ek dit geleef het!

Ek het geweet wat ek hierdie keer moes doen. Ek het geweet dat daar net een manier was om hoe ek was te verander en dit het begin toe ek na God gesoek het! Omdat ek nie geweet het wat om te doen nie, het ek na my plaaslike kerk gegaan en met my predikantsvrou gesels ('n lieflike vrou, wat haar bes gedoen het om my te help toe ek net kon huil). So ek het basies 'n eVenoot gevind gedurende die eerste dae van die vernietiging, maar ek het meer nodig gehad. Ek moes weet of God my huwelik gaan herstel. Ek het getwyfel of Hy dit sou doen, want ek het van almal gehoor 'miskien was God besig om 'n beter man vir my voor te berei', sodat my emosies en gedagtes verdeeld was. Moet ek bid vir die herstel van my huwelik of vir 'n nuwe man bid wat beter vir my geskik is? Te midde van my wanhoop het ek tot God gebid en gevra. Ek het Hom gesmeek om my te wys, omdat ek die herstel van my huwelik wou hê, maar ek moes weet of God dit ook wou hê. 

Teen hierdie tyd was my man al twee maande weg en die pyn het my doodgemaak. Dit was toe ek, in antwoord op gebed, RMI ontdek het. 'n Vriendelike vrou uit 'n ander staat, wat ek nie eens geken het nie, het my gebedsversoek gesien en vir my 'n boodskap gestuur met die skakel Uiteindelikhoop.com en Hoofstuk 1 van die boek Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel! Ek kon dit nie glo toe ek die boodskap lees nie, God antwoord my, Halleluja! Hy het my wel gehoor toe ek bid en het bevestig wat Hy vir my wil hê. Hy wou my huwelik herstel: Hy was baie duidelik!

Onmiddellik het ek die boek begin lees en om alles wat op die webwerf was, te verslind. Ek het deur die kursusse begin werk, ek het elke stap wat ek geneem het op my reis joernaal en het begin om lofverslae van my eie in te dien. My gedagtes en hart het verander en van toe af het ek geweet daar is hoop!

Watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), Camille, het die Here jou geleer tydens hierdie beproewing?

Ek het soveel geabsorbeer as wat ek kon en sal aanhou absorbeer solank ek leef. Ek het eers geleer hoeveel ek 'n twisgierige vrou was. Toe ek die titel, “ ‘n Twisgierige Vrou”, in een van die vroeë hoofstukke van die boek 'Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel’ gelees het, het ek trots gedink: 'Wel, hierdie hoofstuk is nie vir my bedoel nie, ek is nie twisgierig of enigiets naby nie.' O, hoe verkeerd was ek nie.

Toe ek die boek gelees het, het God my oortuig dat dit Sy wil was om my huwelik te herstel. En dat dit Hy was wat my aardse man verwyder het sodat ek my tot God sou wend. Ek het geleer om die liefde van my Hemelse Man te soek . Ek het nog nooit hiervan gehoor nie, maar ek wou hê dat dit die pyn moes stop. Dit is amper onmoontlik om te glo dat ek Sy Bruid kan wees en hierdie soort liefde ervaar waaroor soveel getuienisse gepraat het.

Maar bowenal het God my gewys hoe verkeerd ek was en watter ellendige vrou ek vir my man was. Ek het nooit my aardse man toegelaat om die hoof van my huis te wees nie, alles moes op my manier gebeur. Ek het beter as hom gevoel omdat ek geen verslawing gehad het nie (alkohol, dwelms, ens.). En ook omdat ek 'n hoër opleiding het en hy pas net hoërskool voltooi het. Ek het geglo dat ek die een was wat meer geweet het en eintlik geglo het dat hy gelukkig was om my te hê. Hoe meer ek die boek gelees het, hoe meer het God my oortuig en my alles gewys, absoluut alles wat ek verkeerd gedoen het gedurende die nege jaar wat ons as egpaar saam was. Dit is toe dat ek opgehou het om na my aardse man se tekortkominge te kyk en ek het geweet dat ek moet verander. Dit hang alles af van my verhouding met my Hemelse Man.

Wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het, Camille?

Die moeilikste tyd vir my was aan die begin toe ek uitgevind het dat my aardse man saam met 'n ander vrou was. 'n Diep deurdringende pyn het my bors binnegedring en daar gebly totdat ek werklik my Hemelse Man se bruid was. Destyds het ek in die huis rondgeloop omdat ek nie kon stil sit nie. Ek het die naweke gehaat omdat ek alleen by die huis was (omdat ons geen kinders het nie). Toe ek egter RMI kry, het ek daarvan gehou om alleen tuis te bly. Ek het tyd gehad om by my geliefde Hemelse Man te wees. Maar die naweke wat aaklig was, het in die eerste twee maande gebeur, wat later wonderlik geword het, te danke aan die tyd wat ek saam met my Hemelse Man deurgebring het .

Nog 'n moeilike oomblik, maar een waarop God my voorberei het (want as ons alles aan God toevertrou, berei Hy ons voor op komende storms), was toe my aardse man my deur 'n SMS gesê het dat hy redelik seker was dat ander vrou swanger was. Ek was by my werk en daarom het ek my 3x5-kaarte, waarop ek die Woord van God neergeskryf het, van my lessenaar af gegryp waar ek werk en na die badkamer gegaan en dit begin lees. Ek het by Psalms 112: 7 gekom: “Vir slegte tyding is hy nie bang nie: hy is gerus, hy vertrou op die Here.” Toe ek later die dag by die huis kom, het ek die Bybel op die internet gesoek vir woorde oor kinders en bevrugting, en God het my die belofte gegee, Hosea 9:11 "Soos ’n voël wegvlieg, so sal die aansien van Israel verdwyn: daar sal geen kinders, geen swangerskap en geen bevrugting wees nie.” Ek het dit bygevoeg by my 3x5-kaarte en aan die belofte vasgehou en dit telkens gebid en God het dit geëer, die ander vrou was nie swanger nie. Halleluja!

Camille, wat was die “keerpunt” van jou herstel?

Toe ek uiteindelik geleer het om my  aardse man te laat gaan. Dit het tyd geneem voordat ek hierdie beginsel geleer het. Maar ek het God begin vra om my te help om my aardse man te vergeet. Ek het God gevra om my Hemese Man die liefde van my lewe te maak, my eerste liefde te wees soos in Sy Woord beskryf.

Ek het dus nie verwag dat my aardse man sou terugkom nie, alhoewel ons byna elke dag gesels het, want dit het nog steeds gelyk of alles met ander vrou goed verloop. Tog was ek seker dat God my huwelik sou herstel, maar ek het nie geweet dat dit so vinnig sou gebeur en uit die niet sou kom nie!

Ons het almal gehoor dat "God al ons gebede verhoor" en dit is so waar! Aan die begin van my reis het ek gebid en God gevra om my huwelik so vinnig moontlik te herstel. Ek het selfs gebid en Hom gevra om te herstel voor die einde van die jaar, want ek wou nie Kersfees en Nuwejaar deurbring weg van my aardse man nie . Maar ek het begin opgewonde raak om die vakansie en die nuwe jaar alleen saam met die Here deur te bring. Toe ek vir Hom sê "laat dit volgens Sy wil geskied", het Hy my hartsbegeerte toegestaan! Ek het tyd alleen saam met my Hemelse Man deurgebring en toe het God ook geweet dat ek gereed was vir die herstel van my huwelik en dat my aardse man kan terugkeer huis toe.

Vertel ons HOE dit gebeur het, Camille? Het jou man net by die voordeur ingestap? Camille, het jy vermoed of kon jy sien dat jy naby aan herstel was?

Op 'n Woensdagaand, net na die eerste van die jaar, het my aardse man vir my 'n boodskap gestuur om te vra of hy nie huis toe kan kom nie. Ek het dadelik teruggestuur: "Ja, natuurlik." Nadat ek ingestem het, het die vraag egter by my opgekom of ek hom regtig wil terug hê. Ek was so naby aan my Hemelse Man, my lewe was perfek. Maar ek het geweet om vir hom te sê om nie huis toe te kom nie, nie Sy plan was nie. Omdat ek ook geweet het hoe dinge nooit goed was toe hy voorheen teruggekom het nie, het my laat bevraagteken of dit goed of sleg was. Nadat ek met my Hemelse Man gepraat het, het ek geweet dat alles in orde sou wees, want hierdie keer was dit anders as die ander kere, hierdie keer was dit God wat my aardse man huis toe gebring het en nie ek nie!

Ek het bloot 'n groot sekerheid in my hart gehad dat die Here groot planne vir my en my aardse man het . Maar nee, dit was nie maklik nie, soos die lesse en getuienisse wat ek gelees het, gesê het dit gaan wees. Ek is so dankbaar dat ek genoeg tyd gehad het om deur al die kursusse te gaan, sodat ek gereed kon wees om my aardse man by die huis te verwelkom en die storms te deurstaan ​​nadat hy teruggekeer het.

Toe hy inkom, het hy my nie om vergifnis gevra nie en ook nie gesê dat hy my liefhet of iets nie. Daar was niks romanties nie. Hy het eenvoudig gesê dat hy en die ander vrou baie baklei het (in die lesse sê Erin dat alhoewel die ander kant soos 'n paradys lyk, dit nie waar is nie, sonde bring nooit geluk nie) en dat hy besluit het dat dit beter sou wees om by my te wees as by haar. Onmiddellik het ek onthou dat dit presies dit sê, uit die gebed wat ek gebid het uit die Herstel Jou Huwelik - boek

'“Daarom sal Ek haar pad met doringtakke ontoeganklik maak, dit met ’n klipmuur toebou sodat sy nie haar paaie kry nie. Wanneer sy agter haar minnaars aan loop, sal sy hulle nie kan inhaal nie. Sy sal na hulle soek, maar hulle nie kry nie. Dan sal sy dink: ‘Ek moet maar na my man toe teruggaan, want by hom het dit beter met my gegaan as nou.’ “Daarom sal Ek haar naderlok en weer terugwen. Ek sal haar na die woestyn toe lei en daar teer dinge vir haar sê. “Op daardie dag,” sê die Here, “sal jy My noem ‘my man’ en nie meer ‘my meester’ nie. Israel, Ek sal sorg dat jy jou Baälbeelde sal vergeet. Jy sal selfs hulle name nie meer noem nie.'' Uit Hosea 2.

Ek het dus weer geweet dat dit God is en hom eenvoudig nie gepla nie. Ek het hom net laat sê wat hy wou deel, terwyl ek seker gemaak het dat ek reageer met my nuwe sagte en stil gees. Ek het hierdie tyd geneem om weer op my Hemelse Man verlief te raak en gekies om weg te kom om alleen met Hom te wees. Om nie om my aardse man te draai nie, maar op 'n manier wat belangeloos lyk, het uiteindelik daartoe gelei dat my man my agternasit. Nou is hy weer romanties en vriendelik met my. 

Sou jy enige van ons hulpbronne aanbeveel wat jou gehelp het, Camille?

Ek beveel AL die hulpbronne aan. Ek vertel almal om net die boek te lees: Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel, want elke getroude vrou moet dit lees. Deel dit met mense, want dit gee almal baie hoop en om God se wil vir hul lewens te kan erken. Dit wys jou ook hoe verkeerd jy is, soos jy nou leef. 'n Wyse Vrou het my regtig baie gehelp op hierdie gebied van my lewe. Ek beveel ook die kursusse aan, baie van die vrae wat jy het, sal beantwoord word en dit sal sinvol wees. Ek beveel al Erin se “Be Encouraged eVideos” aan, dit is wonderlik en wys die stappe wat geneem is deur hierdie wyse suster wat haar lewe opgegee het om jou te help. 

Camille, sou jy belangstel om ander vroue aan te moedig?

Ja, ek sal graag!

Hoe dit ook al sy, Camille, watter soort aanmoediging wil u ten slotte by vroue laat?

Toe ek in al die getuienisse lees "moenie moed opgee nie" was my hart vol vreugde! O, hoeveel keer het ek gehuil toe ek getuienisse van herstelde huwelike gelees het en dit eindig met "moenie moed opgee nie." Vandag, tot eer van God, sê ek hier dieselfde vir julle almal, geliefde bruide. Sal God jou huwelik herstel? Ja, o ja! Hoe moeilik en onmoontlik dit ook al mag lyk, God sal dit doen! Maar dit hang uitsluitlik van jou af, dit gaan alles oor jou verhouding met God, dan om jou Hemelse Man te vind en Hom met alles te vertrou. Hy weet dat om jou man terug te bring, net beteken dat hy weer en weer sal gaan. Maar met die manier waarop Hy jou op jou reis wil transformeer, ken Hy jou gereedheid en kan Hy vir jou jou hartsbegeerte gee - net soos Hy met my gedoen het!

Vind meer aanmoediging en oorkom die hindernis van #Twisgierige Vrou  en #Sagmoedige en Stil Gees deur op die # TAG te klik wat gekoppel is aan Herstelde huweliksgetuienisse.

Bewaar onder Hashtags #:  AV, HHG, HM, sagmoedige en stil, twisgierig

Wil u nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 7 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU HUWELE HERSTEL? As jy of jou man terug is huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis.