HERSTELDE Huweliksgetuienis: “Die Pyn En Verwerping Het Amper Ondraaglik Geword”

♕ Vandag se belofte: “Wees bly oor die wonderlike toekoms wat God vir julle beplan. Volhard in tye van swaarkry; moenie verslap in die gebed nie.” Romeine 12:12

Nia, hoe het jou herstel eintlik begin?

Daar is nou soveel vreugde in my hart! God het Sy belofte gestand gedoen en my lewe verander.

Ek was net 'n bietjie meer as 'n jaar geskei, kort nadat ek ontdek het my aardse man het my verneuk en my aardse man is die volgende maand daar weg toe ek vir hom sê hy moet my of haar kies. Daar was soveel pyn en lyding in daardie vroeë dae. Ek het hom nie vergewe vir wat hy gedoen het nie en die seer het net toegeneem omdat ek gekies het om hom nie te vergewe nie. 

‘n Maand later is ek, loof God, genooi om by 'n groep vroue aan te sluit wat 'n Wyse Vrou studeer. Wat 'n unieke en lewensveranderende oomblik in my lewe! Die lees van 'n Wyse Vrou het my die waarde van die gesin laat sien en nadink oor my rol as vrou, wat gedurende die nege jaar van my huwelik heeltemal dwaas was en die vyand verskeie skuiwergate gegee het om my familie te steel en te vernietig. Ek het my eie huis afgebreek, omdat ek dit nooit op die Rots gebou het nie. Ek het geen idee gehad wat God oor enigiets gesê het nie, maar ek het begin leer.

Toe ek uiteindelik aan die vroue in die groep vertel dat my man weg is, het een vrou geglimlag en gesê dat sy ook met 'n verlore man getroud is en het my toe vertel van die standersbediening waarvan sy deel was. Ek het begin lees hoe om my man terug te kry, maar dit was toe dat soveel verskriklike dinge begin gebeur het. Daarna was daar baie slegte situasies en een van die ergste was toe my man my vertel het dat die 'kerk' my seergemaak het omdat ek 'n valse hoop gehad het en dat niks hom sou laat terugkom nie, nie na my of ons dogters nie. Hy het vir my gesê om hom alleen te laat en my vertel dat hy daaraan dink om met die ander vrou te trou, wat ek later in 'n les gelees het, wat gebeur as u nie laat gaan nie .

Nia, hoe het God jou situasie verander terwyl jy Hom met jou hele hart gesoek het? 

God het altyd probeer om met my te praat deur my susters in die kerk en die verskillende groepe wat ek bygewoon het, maar terwyl ek na hulle geluister het en ek geglo het dat ek hom sou kon verander en weer na my sou laat verlang, het die pyn en verwerping amper ondraaglik geword.

Aan die einde van die somer, toe ek byna geen hoop en krag gehad het om vir my huwelik te veg nie, het ek een Sondag 'n gebed gedoen om God te vra vir 'n teken of ek hierdie stryd moet voortsit, myself so moet bly verneder. Woensdag, by die vrouediens, het 'n suster my genader en gesê dat sy vir my 'n boek, wat sy van 'n vriendin ontvang het, per e-pos gaan stuur. O, Glorie!!!! Op daardie oomblik het 'n skok op my toegesak. Ek het net geweet dat dit God se antwoord op my gebed was. Sy het vir my Erin se boek gestuur, Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel, en dit het my lewe verander!

God het soveel met my gepraat deur daardie boek . Ek het ontdek dat ek my man verloor het omdat ek so omstrede, dom en twisgierig was, Hom nie behaag het nie en hoofsaaklik nie die Here met my hele hart gesoek het nie. Toe het ek my man weggestoot, hom my laat haat en verag en gedwing om my sleg te behandel omdat ek nie wou laat gaan nie! Van toe af het ek net na my Hemelse Man begin soek, ek het Hom innig as my Man leer ken en myself laat verander deur Sy liefde!

Nia, watter beginsels, uit God se Woord (of deur middel van ons hulpbronne), het die Here jou tydens hierdie beproewing geleer? 

God het my baie gewys deur Sy Woord. Ek het elke dag na Sy Woord gesoek deur daagliks die Bybel te lees. Ek het die aanbevole Scourby-app gekoop en die Bybel vir die eerste keer in my lewe deurgelees en die vroue in my voormalige standergroep uitgedaag om dieselfde te doen. Ek het ook 'n klomp Herstel Jou Huwelik  - boeke gekoop en dit aan die einde van my laaste groepbyeenkoms agtergelaat. Ek het elke dag die Psalms gelees en na Hom toe gehardloop die oomblik dat ek selfs die geringste pyn of vrees gevoel het. Toe my Hemelse Man alles was wat ek wou hê en nodig gehad het, kon ek my aardse man ten volle laat gaan (Ek het dadelik opgehou om hom te kontak en van alle sosiale media afgegaan). My tyd was bestee om meer na die Here te soek, om onophoudelik alles op julle webwerf te lees en die boek Hoe God Jou Huwelik Kan en Sal Herstel, oor en oor gelees 

Wat was die moeilikste tye waardeur God jou gehelp het, Nia?

Die Here het my gehelp om myself van al die angs wat in my hart was, te bevry. Hy het my hart gevul met Sy vrede sodat ek nie onder die omstandighede sou ly nie en sodat ek altyd kon leer om op Hom te vertrou.

Nia, wat was die “keerpunt” van jou herstel?  

Die keerpunt van ons herstel was toe ek elke situasie laat gaan het en dit aan God oorgegee het. Ek het met my Hemelse Man gepraat en alles aan Hom oorgegee en Hom alles in my lewe laat beheer.

Vertel ons HOE dit gebeur het, Nia? Het jou man net by die voordeur ingestap? Nia, het jy vermoed of kon jy sien dat jy naby aan herstel was? 

‘n Vriend van hom van die kerk (wat ons al as 'n paartjie bygewoon het) het my man leer ken en besluit om hom te bevriend. Op 'n dag het hy my aardse man gevra of hy na 'n mannekamp wil gaan en my man het die uitnodiging aanvaar. Die vroue het terselfdertyd ook weggegaan en ek het ook besluit om te gaan. Ek het die kerk laat gaan, maar 'n vriendin het my gevra om haar te kom ondersteun, want sy sou haar getuienis gelewer. Ek het dus vir haar gegaan, nie vir my nie.

Teen middagete het ek hom gesien en hy het my gesien. Ek was geskok toe my man aangestap kom, gaan sit het en begin huil het om my vergifnis te vra. Ek het gesê: "Natuurlik, en ek hoop dat jy my sal vergewe."

Tydens ons gesprek het hy gesê dat hy ons nooit weer sal verlaat nie en van daardie dag af dien ons huis die Here. Hy het gesê dat hy hoop om die geestelike leier van ons huis te wees en dat ons lewe en gesin aan die Here behoort. Ons het vertrek en met sy motor huis toe gery. Ek het saam met my vriendin gekom :). Daardie dag het ons die res van die tyd saam met ons dogters as 'n regte gesin deurgebring! 

Sedert die tuiskoms het God ons gehelp om alles volgens sy Woord in lyn te bring.

Sou jy veral ons hulpbronne aanbeveel wat u gehelp het, Nia?

Ek beveel die boek Hoe God Jou Huwelik Kan En Sal Herstel boek aan, en die kursusse op u webwerf. Hierdie daaglikse geestelike voeding versterk ons ​​baie en gee ons die wysheid om hierdie geestelike stryd voort te sit. Ek het ook die Deur Die Woord Van Hulle Getuienisse - pakket gekoop, sodat ek die getuienisse kon merk en bestudeer om die goddelose wat teen my opkom, te kon oorkom.

Sal jy belangstel om ander vroue aan te moedig, Nia? 

Ja, ek is baie geïnteresseerd om ander vroue wat dit deurgemaak het, te help. Ek moedig reeds 'n goeie vriendin aan wat volgens my binnekort haar wonderwerk sal ontvang en haar gesin sal ook die Here dien .

Hoe dit ook al sy, Nia, watter soort aanmoediging wil jy ten slotte by vroue laat?

Geliefde bruide, glo in die Woord en Sy beloftes. Soek Hom (nie jou man nie) met jou hele hart, gee jou hartseer, slegte situasies, selfs jou gebrek aan geloof aan Hom oor en laat Hy jou vul met vrede en Sy liefde. Glo Sy Woord, want soos Erin sê, ons moet “weet dat God alles ten goede laat saamwerk vir hulle wat Hom liefhet, hulle wat geroep is volgens sy doel vir hulle lewe.”' ROMEINE 8:28

Gaan voort met jou reis met Sy hand, want God sê: "'Maar elkeen wat enduit volhard, sal verlos word.” Matteus 24:13. Ek daag jou uit om die Bybel deur te lees om deur Sy Woord met hoop gevul te word. Deur die Bybel te lees, sal dit jou genees, en Sy beloftes sal jou gedagtes verlos van leuens. Maak seker dat jy ''bly is oor die wonderlike toekoms wat God vir julle beplan. Volhard in tye van swaarkry; moenie verslap in die gebed nie.”' Romeine 12:12, en hoe meer sal Hy namens jou doen.

U huwelik sal herstel word, want “gelukkig is die mens wat in beproewing volhard! As die toets sy geloof as eg bewys, sal hy die lewe as oorwinningskroon ontvang. God het hierdie lewe belowe aan hulle wat Hom liefhet.” Jakobus 1:12. Laat ons almal skree: "Amen!!"

 

Wil u nog MEER Herstelde Huweliksgetuienisse bestudeer en die gekoppelde beginsels leer om jou aan te moedig?

Lees MEER, Gebruik die Translate >>  Portugese HHG en Spaanse HHG

Daar is baie MEER om te lees in Deur Die Woord van Hul Getuienis, Volledige Reeks Pakket: 7 e-boeke of deur dit in sagteband te koop,  Deur Die Woord van Hul Getuienis volledige reeks COMBO-pakket: Sagteband en e-boeke.

IS JOU HUWELE HERSTEL? As jy of jou man terug is huis toe, dien jou getuienis in sodat ons jou kan begin aanmoedig om voort te gaan met jou herstelreis.