Hemelse Man Het My Die Antwoord Gegee

5
(2)

♕ Belofte van vandag: “Sy antwoord was: “My genade is vir jou genoeg. My krag kom juis tot volle werking wanneer jy swak is.” 2 Korintiërs 12-9

Geagte susters,

Dit is binnekort 8 maande sedert ek my reis begin het. Net soos almal van julle, het ek van gebroke gegaan, sonder om te weet wat om te doen, na waar ek vrede gevind het omdat ek die Liefde van my lewe ontmoet het.

My reis is ietwat uniek omdat my man tuis is. Hy het nog nooit getrek nie, hy slaap in die gastekamer, het sy huweliksband verwyder en hierdie haatmuur gebou (dit lyk asof dit 'n bietjie versag), maar is nog steeds tuis. Daar is geen AV (ander vrou) waarvan ek bewus is nie.

Die probleem vir my is dat hy elke dag sien hoe anders en verander ek is, en tog lyk dit asof niks verander nie. Ek het vroeër so verdwaal en God uitgevra oor waarom ek oor dieselfde berg sou gaan en niks sou wyk nie. En toe het die vyand my laat dink dat dit makliker sou wees as hy uit die huis sou wees (soos dit die geval is in die meeste herstelgetuienisse wat ek gelees het). Dan sou ek alleen met my baba in vrede wees. Maar dan hoor ek in my hart dat dit verwoestend sou wees vir my dogtertjie wat letterlik op haar pappa verlief is.

Nou het ek my vrede met hierdie situasie gevind, want al waaroor ek omgee, is my HM (Hemelse man) waarna ek so baie verlang. Nog 'n paar dae gelede was my tweejarige baie siek en het ons 'n baie laat afspraak by die dokter gekry. Dit was so laat dat ons na die afspraak 'n apteek moes soek wat nog oop was. Dit was amper 22:00 en terwyl ek daarvoor sorg, bel my aardse man van sy vriende af om net nuus te kry en te sien hoe dit gaan. Uiteindelik het ons met die medisyne teruggekom huis toe en my baba is amper 23:00 in die bed gesit.

Ek het toe na my gebedskas gegaan en plat op die vloer gelê omdat ek moeg was. Dit was te veel vir my. Eers het ek gevoel dat ek hierdie laataand-afspraak met my eie krag hanteer het en nie met my Hemelse Man se krag nie ( HY het my herinner het dat ek sonder hom niks kan doen nie!), En tweedens het ek tot die Here geroep dat ek Hom wil hê om my AM (aardse man) uit te hê. Ek het vir Hom gesê dat ek nie verstaan ​​waarom hy nog hier is nie. Ek het die Here gesmeek dat ek moet aanbeweeg en nie in hierdie situasie vasgevang moet word nie. Ek raak toe aan die slaap met die wete dat HY my vashou en dat HY my met Sy liefde oorstroom het.

Vandag het ek 'n oproep ontvang van 'n vriendin wat 'n aaklige egskeiding ondergaan. Ek het nog nie met haar gepraat sedert die begin van my reis nie. Hulle is nie-gelowiges. Sy het my vertel dat haar twee dogters (4 en 6) stukkend was. Hulle het skool toe gegaan en gesê dat hul pa dood is (omdat hy weg is). Die kleintjie huil elke aand en vra haar mammie om haar ou lewe saam met pappa en mamma terug te kry. En my vriendin het gesê dat sy absoluut leeg voel die weke wat sy nie haar meisies by haar het nie.

Moet my nou nie verkeerd verstaan ​​nie, my hart is stukkend vir hulle en ek bid dat my Hemelse Vader my die geleentheid sal gee om met haar oor RMI te praat . Ek sit hierdie gesin regtig in my gebed.

Maar daar was my antwoord! Die Here het vir my deur haar gesê: "is dit hoe jy wil hê jou baba moet voel? Is dit hoe jy wil voel? Weet jy regtig wat jy my vra? Beskou jouself geseënd met wat jy het en bly stil terwyl Ek werk, want My genade is vir jou voldoende.”

Ek bedank my Liefde om soveel vir my om te gee dat Hy my kan oortuig en my soms kan bestraf op 'n manier wat net Hy kan doen.

Ek glo dat ons soms geseënd is en dat ons dit nie eers kan sien nie, want ons wil hê dat dinge net op ons manier moet gebeur.

Prys die Here.

~ Petra in Frankryk
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!