Finansiële Tekort Het Verander In Oorvloed

♕ Vandag se belofte: “Gee, en vir julle sal gegee word: 'n goeie maat, ingestamp, geskud en propvol, sal hulle in julle hande gee. Met die maat waarmee julle meet, sal ook vir julle gemeet word.” Lukas 6:38

Liewe bruide, God weet hoe moeilik dit is. Hy sien wanneer jy die laaste bietjie iets het om te gee en Hy belowe dat as jy dit weggee, jy sal ontvang wat jy ook al benodig, want Hy sal in al jou behoeftes voorsien.  Hoofstuk 4 "Gee dit weg" gaan daaroor.

My God het my geleer dat as ek nie my laaste met iemand anders deel nie, kan Hy my nie meer gee as wat ek nodig het nie, want ek hou so vas aan wat ek het, ek kan nie my hand oopmaak om iets te ontvang wat Hy vir my wil gee nie.

Ek het dit met my tiendes ervaar. Ek het besef dat ek nie tiendes gee nie en dat dit die sprinkane van my kon laat steel. Toe begin ek my tiendes gee en my finansiële gebrek het oorgeloop en ek het soveel kennis opgedoen oor hoe ons net rentmeesters van God se seën is en Hy kan kies om dit uit ons lewens te verwyder; deur te deel wat ons het, deel ons wat Hy het ons gegee, omdat alles van Hom kom.

Ek het onlangs met my ouers 'n gesprek gevoer oor hoe ‘gee’ meer geseënd is as ‘ontvang’, want die Here het 'n blye gewer lief en Hy sal Sy seëninge mildelik uitstort op almal wat vryelik gee sonder om iets terug te verwag. En ek glo regtig dat God wil hê dat ons ons hande moet oopmaak deur weg te gee wat ons het om meer te ontvang.

“Gee, en vir julle sal gegee word: 'n goeie maat, ingestamp, geskud en propvol, sal hulle in julle hande gee. Met die maat waarmee julle meet, sal ook vir julle gemeet word.” —Lukas 6:38

Kom ons bid: Here, laat my moediger word om U Woord te spreek as ek ander bedien. Here, ek dank U vir alles wat U vir my gedoen het, U is alles wat ek nodig het, U is alles wat ek wil hê en alles waarvoor ek lewe. Here, ek verlang daarna om U so duidelik te hoor as 'n ander persoon wat met my praat, moenie stilbly nie, laat my U hoor. Here vergewe my dat ek nie die Woord met ander gespreek het nie. Ek voel dat ek 'n geleentheid gemis het om te vertel wat U vir my gedoen het. Here, U het ons nie 'n gees van vrees gegee nie, maar van krag, en van liefde en 'n gesonde verstand; laat my nie bang wees om U Woord tot ander te spreek nie. Amen.

Liewe bruide, God weet hoe moeilik dit is. Hy sien wanneer jy die laaste bietjie iets het om te gee en Hy belowe dat as jy dit weggee, jy alles sal ontvang wat jy nodig het, want Hy sal in al jou behoeftes voorsien. Hoofstuk 4 " Gee dit weg " gaan daaroor. As jy nie weggee wat jy vashou nie, kan jou hand nie vry wees om te ontvang wat God jou wil gee nie.

Hierdie boek vertel hoe ons die Een kan ontdek wat ons dieper liefhet as wat ons ooit kan dink, die Een wat gesterf het om ons te red en sodra jy ontdek hoe geliefd jy is, hoe gekoester jy is, sal jy dalk nooit weer wil teruggaan om geliefd te wees deur 'n ander nie.

~ Stella in Suid Afrika
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.

Volg ons #VOL-tag om die LOF uit hierdie lewensveranderende boeke te lees.