Ek Hou Van Sy Sin Vir Humor

♕ Belofte van vandag: “Ons weet dat God alles ten goede laat meewerk vir dié wat Hom liefhet, dié wat volgens sy besluit geroep is.” Romeine 8:28

Liewe bruide,

Ek wil die Here loof vir die dinge wat Hy in my lewe doen. Hy het my weer gewys dat Hy my man (as 'n gesag oor my) sal lei as ek op Hom vertrou en die beginsels van die ‘n Wyse vrou nakom .

Ons het in 'n tweekamerwoonstel gewoon, wat ideaal was vir 'n gesin met een kind en op 'n uitstekende plek. Maar my aardse man (AM) wou omstreeks April vanjaar na sy groter woonstel verhuis (die koste sou presies dieselfde wees). Ek het die woonstel geken en die idee om daarin te woon, hoe dit ordentlik gemaak is en hoeveel kamers dit het, was vir my verskriklik, om nie te praat van die ligging nie, weg van my beste vriendin en ander vriende af. Ek moes ook in Augustus 'n paar uur by die werk begin werk, 'n paar minute van daardie woonstel af. My aardse man (AM) het my gevra of ek saamstem dat ons trek. Toe hy my vra, het ek verduidelik nee en dat ek graag in die kleiner woonstel wil bly. Met verloop van tyd het ek egter weens Covid 19 uitgevind dat ek nie sou begin werk nie, want dit was 'n geleentheidsposisie by die grootste byeenkoms lokaal in Slowakye, en byna alle geleenthede is gekanselleer weens Covid 19. Daarom het ek aan my AM gesê dat as hy nog wou, ons kon trek. Maar binne-in het ek al meer afkeer en onwilligheid gehad, en ek het nie verstaan ​​waarom die Here weer sulke ondergeskiktheid van my wil hê as ons hier in vrede woon, verbind en gewoond is nie. Met verloop van tyd het dit egter geblyk dat daar een baie belangrike rede was waarom ons nie meer in daardie klein woonstel kon bly nie. En ek staan ​​net in verwondering en dankbaarheid terwyl die Here dinge deur my stuur deur my AM se gesag - tot ons en my beswil - al is dit op die oomblik teen my wil en ek verstaan ​​dit nie.

In Julie het ons uitgevind dat ek swanger is. Die aantal kamers in die nuwe woonstel is dus ideaal vir ons.😀

Anders hou ek van die Here se sin vir humor en hoe hy dinge regkry. Op 25 Junie het ek in my “check-in” vorms aan die Here bely dat ek bang is om 2 kinders te hê vanweë my drome en dat my man weerstaan ​​om in ons huis te gaan woon, wat ons naby my ouers gekoop het, en dat ek Hom vra om my hiermee te help. Ja, en Hy het dit gedoen😀, ek was waarskynlik swanger in daardie dae. En nou is ek nie meer bang nie, maar ek is baie gelukkig en ek sien baie positiewe aspekte daarin dat hierdie tweede baba so kort na die eerste baba sal kom.😀 Is Hy nie snaaks nie?😀

Om nie te praat nie, aangesien ek soveel meer soos sy bruid voel hierdie jaar, glo ek dat ek 'n bonatuurlike geboorte sal hê. Ek het dit verlede jaar geglo en daarvoor gebid. Maar dit het nie gebeur nie. Op daardie oomblik het ek geweet dat dit vanweë my min geloof was en dat my verhouding met die Here nie sterk genoeg was nie. Maar hierdie keer is dit anders en ek sien daarna uit om lof te skryf oor bonatuurlike bevalling. Ek weet dit sal gebeur, want hierdie swangerskap in vergelyking met my eerste het ek geen oggendnaarheid gehad nie !!! Halleluja My Liefie, dankie en ek is lief vir Jou dat Jy 2000 jaar gelede al die vloeke (ook die pynlike geboorte) aan die kruis vasgespyker het en dat ons deur Jou wonde genees is!!!!!! AMEN!!!

Daarom wil ek julle bemoedig, liewe bruide. As jou man nog nie 'n man van God is nie, kan hy hom miskien op baie maniere weerstaan ​​en is jy onderworpe daaraan om dinge volgens sy besluit te aanvaar, teen jou wil, moenie bang wees nie en vertrou God volkome en hou aan om die beginsels van die Wyse Vrou te volg. Hy sal hom lei om tot jou beswil te besluit, alhoewel hy self nog nie 'n verhouding met God het nie en dit graag wil weerstaan. Want behalwe die AM, het ons ook Hemelse Man, wat ons wonderlik versorg. AMEN !!!

~ Anissa in Slowakye
Ek is 'n
tiende​ vennoot. Leer meer.