Ek Het My Antwoord Gekry

♕ Belofte van vandag: “Julle is die liggaam van Christus, en afsonderlik is elkeen 'n lid daarvan.” 1 Korintiërs 12:27

Ek het God gevra om my te antwoord of ek my kerk moet laat gaan. Ek weet dat mense gaan dink ek is mal omdat ek so vasbeslote was en sedert ons uitmekaar is, onophoudelik na my kerk gegaan het. Ek het dus God se wil daarvoor gesoek en vandag is ek kerk toe en ek glo dat ek my antwoord gekry het.

Hierdie dame het my dus raad gegee oor hoe ek met my man moet praat of moet reageer / of nie op hom moet reageer nie en wat hy doen, en dit is heeltemal teenoorgestelde van wat ek hier geleer is. Ek het net met haar ingestem en haar 'n drukkie gegee en vertrek. Ek dink dit sal net my vordering belemmer, aangesien advies van mense wat nie herstel is nie, my herstel sal vertraag.

Ek het Hom die hele oggend gevra om my wysheid te gee om kerk toe te gaan of op te hou gaan, en Hy het my die antwoord daar gegee! Ek sal hier begin tiende gee vir my stoorkamer en ek weet dat Hy luister en ek weet dat Hy in my omstandighede is. Lof aan Hom alleen! Ek vertrou op Hom!

“Julle is die liggaam van Christus, en afsonderlik is elkeen 'n lid daarvan.” 1 Korintiërs 12:27

~ Liora in Texas,
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.