Ek Het Hom Gevra Om My Te Help

♕ Vandag se belofte: “Ek sou wanhoop, tensy ek geglo het dat ek die goedheid van die Here in die land van die lewendes sou sien. Wag op die Here, wees moedig, ja, wag op die Here. ” Psalm 27:13

Ek gee dank en lof aan my Hemelse Man wat in al my behoeftes voorsien, sodat ek kan laat gaan van vertroue in myself of my aardse man om in daardie behoeftes te voorsien.

Ek het gesukkel met HOE Hy in my behoeftes sal voorsien - wat blykbaar so baie is tydens hierdie pandemie en skeiding. Aangesien my seun met spesiale behoeftes tuis is en voortdurend versorging benodig, kon ek baie van die werk wat ek vroeër kon verrig, nie verrig nie. Ek het hartseer en 'n jammer partytjie voel aankom toe ek na Hom kyk en Hom vra om my hiermee te help. Hy stel nooit teleur nie!

Eerstens het ek niemand behalwe my Hemelse Man om hulp gevra in die huis nie, maar skielik het my oudste seun, onkarakteristies, met skottelgoed begin help. Dit was God! Tweedens, my dogter het, onkarakteristies, voorgestel en het ingestem om die supermark in te gaan om kruideniersware te kry, terwyl ek met my seun met spesiale behoeftes in die motor sit en wag - weer eens 'n God-ding! En derdens, my seun met spesiale behoeftes het, onkarakteristies, stil gesit en my dopgehou toe ek verskeie boom- en bostakke in die agterplaas snoei. Die krag om daardie werk te doen en vir hom om stil te sit, kom beslis van God!

Laastens, ons is naby aan die einde van ons toiletpapiervoorraad en natuurlik is toiletpapier skaars in hierdie pandemie. So het my dogter in die loop van vier uur sonder sukses, by vyf verskillende kruidenierswinkels ingegaan. Ek het Hom gevra waarheen moet ons gaan? Toe ek na die laaste winkel toe ry, ek het gevoel Hy lei my soontoe, het ek het Hom gevra om asseblief weer te help! Sy het stralend teruggekom met 'n pak van 4 rolle en gesê sy het die laaste een gekry. Ons het ‘hoera’ geskree en na 'n nabygeleë plek gery om middagete te kry.

Natuurlik het ek geweet dat vier rolle nie lank sou hou nie en ek het my dogter daaraan herinner dat ons die volgende dag na meer sou moes soek. Toe kom my buurvrou 'n paar uur later na die plek waar ek op my stoep sit met my seun met spesiale behoeftes. Sy het vir ons 'n pak van 16 rolle gebring, want ons het die vorige dag 'n boks sneesdoekie vir haar gegee. Die vorige dag was sy in die tuin en het genoem dat sy nêrens sneesdoekies kon vind nie en dat haar man verskriklike allergieë het. Later het my Hemelse Man my gevra, omdat ek twee bokse goeie sneesdoekies gehad het, om een ​​van ons twee bokse vir haar te gee en my dogter het dit vir haar oorgeneem. God is so goed! Gee dit weg en kry 'n dubbele seën in ruil daarvoor!

Hierdie voorbeelde was net oor die afgelope twee dae waartydens ek my Hemelse Man se hulp gevra het. Ek is seker dat Hy meer hulp verleen het as net hierdie voorbeelde, maar ek het probeer nog om te weet WANNEER Hy voorsien sodat ek Hom kan dank en prys.

O ja, die laaste een wat ek amper gemis het - dit het gevoel asof daar soveel dinge verkeerd loop en dat soveel toetse op die oomblik gebeur dat ek sukkel om sterk te bly in Sy belofte om my huwelik te herstel. Moedeloos het ek Dinsdagaand vir 'n teken ten goede gevra. Toe ek my seun met spesiale behoeftes Woensdagoggend by my aardse man se woonstel gaan haal, het hy doelgerig na my gekyk voordat hy die deur sluit. Die afgelope tyd het hy oogkontak vermy sedert hy 'n advokaat in diens geneem het om voort te gaan met 'n skeidingsooreenkoms.

Ek het al  laat gaan deur vinnig op te laai / nie tyd te spandeer om te praat nie en soek my Hemelse Man vir alles. Ek was nie voorbereid nie en het nie my gewone gebed gebid nie: 'laat hy die vrou van sy jeug sien en verruk word met my skoonheid', en ek het amper die seën van God gemis. My Hemelse Man het my 'n teken ten goede gewys, dat hoewel my situasie hopeloos en onmoontlik lyk - NIKS by God onmoontlik is nie en terwyl ek weggery het, het ek Hom daarvoor.

“Moenie bang wees nie, Ek is by jou, moenie bekommerd wees nie, Ek is jou God. Ek versterk jou, Ek help jou, Ek hou jou vas, met my eie hand red Ek jou.” Jesaja 41:10 NLV

“En my God sal in elke behoefte van julle ryklik voorsien volgens sy wonderbaarlike rykdom in Christus Jesus.” Jesaja 41:10 NLV

“As ek darem nie geglo het dat ek die goedheid van die Here sal sien in die land van die lewendes nie ...!”Psalm 27:13NLV

“Jesus het reguit na hulle gekyk en gesê: ‘Vir mense is dit onmoontlik, maar vir God is alles moontlik.’” Matteus 19:26NLV

~ Leora in Virginia
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.