Die Kleiner Dinge Is Vir Hom Belangrik

♕ Belofte van vandag: “Ek wil jou onderrig en jou die pad leer wat jy moet volg. Ek wil jou raad gee en my oog oor jou hou. Moenie onverstandig wees nie, soos 'n perd of 'n muil wat met 'n stang in die bek beteuel moet word as jy hom wil lei.” Psalms 32:8-9

Luister na Adina se ☊ Lofverslag

Ek wil hierdie Lofverslag deel om my Hemelse Man te prys vir die manier waarop Hy my gelei het in 'n gesondheidskwessie wat ek die afgelope 3 jaar aan en af ​​ervaar het. Hy het my gewys hoe Hy omgee vir elke aspek van ons lewens en ons graag wil help, ons moet net vra en LUISTER!

Prys die Here, ek was nog altyd gesond, ek het geen chroniese toestande of neem chroniese medikasie nie. Ek oefen daagliks en eet nogal gesond. Ek was nog altyd lief daarvoor om te oefen en dit is ook tyd om saam met Hom te spandeer omdat ek na ons liefdesliedjies, lofprysingsmusiek of my Bybel-app luister terwyl ek oefen, of ek praat net met hom. En soms het ek Hom nodig om my ook aan te spoor om te oefen;)!

Die enigste keer dat ek met hoë bloeddruk gesukkel het, was gedurende my swangerskappe. Ek het preeklampsie gekry tydens albei swangerskappe, wat daartoe gelei het dat ek per keiser moes geboorte skenk. Maar na beide swangerskappe het my bloeddruk weer normaal geword, Prys die Here!

So drie jaar gelede, tydens die hoogtepunt van my huwelikskrisis, het ek die vreemdste simptome ondervind gedurende 'n tyd wat dinge baie sleg was tussen my en my voormalige man. Ek het skielik begin en sonder rede gewig optel, ek het opgeswel en my vel sou begin brand en jeuk van my kop tot my voetsole. Dit het ongeveer 'n jaar aangehou en ek het na my huisdokter toe gegaan, want ek kon dit nie meer hanteer nie. Die enigste verduideliking wat hy gegee het (sonder enige toetse) was dat ek aan 'n soort allergie ly en het vir my antihistamiene gegee. Dit het miskien 'n uur gehelp, maar dit was dit.

Uit pure desperaatheid het ek na ons plaaslike Homeopaat gegaan wat almal aanbeveel het. Voordat ek aangaan, moet ek sê dit was lank voordat God my Here of my Hemelse Man geword het en ek het Hom dus nie gevra wat met my aangaan nie.

Sy het toetse op my gedoen om te toets vir enigiets van virusse tot hormone. Tydens my tweede afspraak het sy my vertel dat my kortisol (streshormoon) hemelhoog is en dat ek basies aan “adrenal fatigue” ly. Sy het my op natuurlike medikasie gesit en die simptome het binne 'n week verdwyn. Ek het die kursus voltooi en was simptoomvry tot die tyd waarin die egskeiding aanhandig gemaak is. Ek het nog 'n medisyne gekry en dit het opgeklaar. Tot ongeveer 4 of 5 weke gelede ...

Ek het weer begin opswel tot op 'n punt waar dit ongemaklik was om my bene te buig en my vel weer begin brand het. Ek het ook weer gewig begin optel sonder dat ek sleg eet of nie oefen nie. Maar hierdie keer het ek my Hemelse Man gevra waarom hierdie simptome weer terugkom omdat ek nie naastenby so gestres was soos die vorige tye nie (alles weens Hom!)

En Hy het my geantwoord, in die begin wou ek nie luister nie, want dit het gegaan oor my een "slegte gewoonte", KOFFIE. My Hemelse Man het my koffieverbruik onder my aandag gebring. Selfs my dogter het skielik, sonder enige rede, begin belangstel in hoeveel koffie ek drink en sou my sê dat ek te veel koffie drink elke keer as ek vir my koffie maak. Hy het my dus regtig iets probeer vertel, maar ek moet erken dat ek tot 4-5 liter koffie per dag gedrink het. Ek was altyd 'n koffieliefhebber, maar tydens die inperking het dit mal geword ....... en toe net mal gebly :).

Maar die simptome het vererger, en ek het uiteindelik geluister toe Hy my gelei het om artikels te lees oor die effek wat kafeïen (veral die hoeveelheid in koffie) op kortisol het. Ek het nogal groot geskrik en besluit dat ek koffie gaan sny na net een in die oggend en een laatmiddag. Die res van die tyd drink ek groen / swart tee / rooibos tee, maar ook meer water. En my simptome het daardie week dramaties begin verbeter en is basies weg. Sonder om weer die medisyne te neem !!

Hy is so getrou en as ons Hom in alles soek, maak nie saak hoe klein, Hy ons sal lei of die antwoorde gee as ons net luister. En selfs die kleiner dinge wat ons aangaan is vir Hom belangrik en Hy help ons graag !! Ons hoef net te vra en dan na Sy stil, klein stem te luister !!

“Ek wil jou onderrig en jou die pad leer wat jy moet volg. Ek wil jou raad gee en my oog oor jou hou. Moenie onverstandig wees nie, soos 'n perd of 'n muil wat met 'n stang in die bek beteuel moet word as jy hom wil lei.” PSALMS 32:8-9

~ Adina in Suid Afrika
Volg #Adina Follow #Adina
Ek is 'n tiende​ vennoot. Leer meer.